Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 6 ağustps sevk diyor, 1 gün de yol süresi. 7 sinde mi gideyim 6 sında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 7 sinde orada olman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Madcat said: lüleburgaza ballı demişler. rdm toplama kampı değil mi lan orası ahaha Aynen, binbir tur RDM :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Soris said: 7 sinde orada olman gerek 7sinin sabahı mı orada olmam gerek ya da 7sinde saat 5'e kadar teslim mi olmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 7 si saat 5 e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Erken gidin, erken giden kârlı oluyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Şükür Çarşamba günü bitti. Bedelli süresi doldu mu bilmiyorum ama tavsiye ediyorum. Kısa dönem ve gerçekten rahat yapmış olmama rağmen yok yani. Tek sevindiğim nokta bedelli bekleseydim para biriktireceğimden pc falan alamazdım. Asker maaşımla pc topladım. (doğu tazminatı) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Madcat said: Aket-Atum said: Eğitim Birliği 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR Esas Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ Sparkcaster said: Ne ballisiniz lan lüleburgaza ballı demişler. rdm toplama kampı değil mi lan orası ahaha burdur'da bu mevsim soğuk adamın götünü keser. ama yemekleri güzeldir :) lüleburgaz'a çok birlik değişikliği dosyası hazırlamıştım bizim rdm lerden zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar