Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 http://www.gameloaded.co.uk/ de 25 pounda pre order var, yapayım mı sizce? 15 dolar cepte direk, hem de çıkar çıkmaz gönderecekler. Daha iyi bi site bilen var mı?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Ocak 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bende ordan verdim, guvenilir bir siteymiş galiba bir cok kişi vermişti burdan pre orderı.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Peki ne zamana getirecekler? Release date'ten ne kadar sonra elimizde olabileceğine dair bir yazı falan var mı?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 1 pound yaklaşık 2.5 YTL. 1 dolar 1.3 YTL. Bunuda göz önünde bulundur.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 15 dolar yazmışım, pound olcak o da[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Selam benim 2 sorum olucak bu site hakkında. 1. Kullandığım kredi kartı benim adıma kayıtlı değilse bir sorun çıkarmı? 2. Postage de hangi seçeneği seçmek lazım?[signature][hline]Bir gün hepimiz ölücez ama bırakın nasıl ölücemize biz karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hayır istediğin kişinin kartını kullanabilirsin. Shipping için sana kalmış, overseas shipping'lerden birini seçebilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 söle bi uyarı vardı ama ödeme bölümünde " sadece kredi kartı sahibinin adresine teslimat yapılır " . Bide benim sorum olucak, overseas kargo dahil 28 pound a geliyo oyun buna vergi dahil mi simdi. bu fiyatlandırma bilgisinde sadece kargo ücreti ve oyun fiyatını gösteriyo bana ülkelere ayrı ayrı uygulanan bir kargo politikasıda yok sanırım.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Herşey dahil sekilde gelişi 28 Pound.Max 3 iş gününde gelir elinize.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eywallah bizede siparisi vermek kalıyo o zaman :) preorder ların dagıtım baslamadı ama dagıtım baslıyınca gelir heralde bize, bide ek kart sorun çıkartmaz insallah.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bende bu siteden siparis vericem tarih olarak 01.02 yazilmis bunda herhangi bir degisiklik yok degilmi?[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Beyler bu siteden sipariş verince gelmiyo haberiniz olsun daha doğrusu canceled oluyo. ben www.ukgames.com dan sipariş ettim sorun olmadı şmidiye kadar.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 nie gelmiyo kardes biraz daha açabilirmisin, burdan kaç kisi siparis vermis. edit : Bide kredi kartı bilgilerini verirken "Sig Number (last three digits printed on the signature strip)* " diye bişi var buraya ne yazıcaz acaba bilen varmı? kredi kartının arkasında iptal olması durumunda imzalanması gereken bi yer var onun üstünde yazan numaramıdır ? [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 05 Ocak 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben baya önce sipariş ettim ve "canceled" olmadı.. hala gönderilmesi bekleniyor. yani oyun çıkınca yollayacaklar.. tek sorunu final betada oynayamayacağız galiba..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Benim arkadaş da 3 kişinin siparişini verdi gamloaded tan 1-1,5 hafta önce. Şimdi başka biri daha çıktı ona da ayrı 1 tane preorder yaptık dün ama bi baktık önceki 3 lü paket cancelled olmuş. Ya birden fazla sipariş verdiğimiz için böyle oldu ki bu düşük bi ihtimal ya da aşırı talep olduğu için son dan itibaren bi kısmını iptal ettiler. Bence siz de siteye girip bi kontrol edin.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: OmeN, 05 Ocak 2005 15:22 tarihinde demiş ki: nie gelmiyo kardes biraz daha açabilirmisin, burdan kaç kisi siparis vermis. edit : Bide kredi kartı bilgilerini verirken "Sig Number (last three digits printed on the signature strip)* " diye bişi var buraya ne yazıcaz acaba bilen varmı? kredi kartının arkasında iptal olması durumunda imzalanması gereken bi yer var onun üstünde yazan numaramıdır ?cvc diye geçiyor çoğu yerde.. bende kredi kartımın arkasında imzalama yerinde var üç rakamlı. tek başına duran 3 rakamlı ne varsa yaz :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tek basına durmuyo bende valla 7 haneli bisi var onun son 3 rakamı ayrı duruyo onu yazıyorum hadi bismillah :) edit : Şu dakka itibari ile siparis i yaptım bende hadi hayırlısı bakalım. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 05 Ocak 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tamam işte ayrı duruyor diğerlerinden o..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben suan denedim kabul edecek gibi gözüküyor yani kart bilgilerine kadar geldim...[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Öle değil zaten önce kabul ediyo 1 gün geçiyo canceled oluyo bence yapmayın gameloadeddan ama siz bilirsiniz.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bakalım cancelled olursa ukgames den yaparız bizde. sen ukgames den ne zaman pre-order yaptıydın ?[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Avrupa özellikle ingilterede akrabası olanların game.net i düşünmelerini tavsiye ederim. Burası türkyeye yollamıyor bunu bilin..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: OmeN, 05 Ocak 2005 16:46 tarihinde demiş ki: bakalım cancelled olursa ukgames den yaparız bizde. sen ukgames den ne zaman pre-order yaptıydın ? 2 gün önce[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 pre order yapınca key hemen mi gelecek yoksa f beta açılıncamı bu key i . orjinal oyundadamı kullanacaz yoksa onnu iinde ayrı bir key mi gönderecekler. sağolun< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Pre order yapınca sadece oyun gelecek o da çıktı zaman beta şansını şu aşamada kaybettin.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar