Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: forgiver, 05 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki: 1) bu ne biçim başlık 2) bu ne biçim bir mesaj 3) bu ne biçim bir imza +4714146644[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sadece numaranı yazıp kagıdı ver bidahaki sınavda 35 puan alabilecek misin bakalım?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hoca harbıden abartmıs[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bızım lısede bı cocuk wardı hocaya hocam ısmımı 100 kere yazsam kac werırsınız demıstı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben öğrencilik hayatımda ismimden başka bişi yazmadım arada birde soyad yazardım hoca yazımdan bile anlardı kim oldugumu...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ustekki cwp +1[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bencede çok saçmalamış böle bi hoca bizim okulda olsaydı falla benim ettiğim küfürden aşşağı etmeyin derdim şikayet etme bence hatta sakın etme sonuçta o okulda daha uzun süredir var müdür flm torpil geçer ayrıca bu şikayetle hoca hapis fln yatmaz sonrada sözlüde koyar yada yazılının eksik olduğunu flm söyler.. Sen bence hocanın arkasından kalayla dur..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Niyazi Hoca bi tarihte demişki; Bakın çocuklar, oğlum konuşursanız kağıtlarınızı vermem (yazılı) zil çalıncada hemen toplarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar