Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Dworgian said: aramil said: kullanıcı bilinç seviyesine göre: bilinçli: - orta: microsoft security essentials sıfır: kaspersky endpoint security 10 çokayıp :| abi butun forum.donanimci ve forumtrci elemanlar gunde 55 tane kaspersky keyi topigi aciyorlardi of tam bir yetoluktu her gun keyi bozulanlar sdfsdg
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ondan ben indirim fln normal key alıyorum ne alıosam. en olmadı kapı gibi rot var forumumuzda =)
aramil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 telefondan o gadan yazabildim D: yıllık ücretler bir şey değil alınabilir
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 daha ne yazcan la , aksam yine aklima geldi bi daha guldum ashduiadashdu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 MSE kullanıyorum sadece.. henüz patlamadım.. ama bir ara format atmam gerekecek aldığımdan beri hiç format yemedi.. 3 sene fln oldu işte belki 4
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 işyerinde kaspersky evde panda cloud antivirus free pandayı öneririm. çok iyi çok hafif!
Öne çıkan mesajlar