Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Dworgian said: aramil said: kullanıcı bilinç seviyesine göre: bilinçli: - orta: microsoft security essentials sıfır: kaspersky endpoint security 10 çokayıp :| abi butun forum.donanimci ve forumtrci elemanlar gunde 55 tane kaspersky keyi topigi aciyorlardi of tam bir yetoluktu her gun keyi bozulanlar sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ondan ben indirim fln normal key alıyorum ne alıosam. en olmadı kapı gibi rot var forumumuzda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 telefondan o gadan yazabildim D: yıllık ücretler bir şey değil alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 daha ne yazcan la , aksam yine aklima geldi bi daha guldum ashduiadashdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 MSE kullanıyorum sadece.. henüz patlamadım.. ama bir ara format atmam gerekecek aldığımdan beri hiç format yemedi.. 3 sene fln oldu işte belki 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 işyerinde kaspersky evde panda cloud antivirus free pandayı öneririm. çok iyi çok hafif! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar