E Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 düzensiz ama sürekli bir şekilde yurtdışına farklı ülkelere gidip gelmem gerekiyor. bilet fiyatları ile ilgili bir uygun yol ararken bunu keşfettim. turist kafileleri için ayarlanan uçaklarda çok uygun fiyatlı yerler bulunabiliyor. bunları düzenli takip edebileceğimiz bir yer var mı? ben şimdilik hep muhtelif acenteler üzerinden bakıyorum çok zor oluyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 charter zaten düzensiz uçar :) o yüzden düzenli takip edebileceğin bir yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hatalı mantık yürütüyorsun. 1 ay 2 ay öncesinden belli oluyor uçuşlar charterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 çok biliyosun ne soruyon o zaman tey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 abicim, belli oluyor da uçağın kalkıp kalkmayacağı belli olmuyor. Ayrıca gruba göre uçuş düzenleniyor sen nereden bulacaksın düzenli grupları? Milyonlarca destinasyon var. 100 kişilik grup bugün italya ya gidecek her hafta aynı yere uçuş koyamıyor acenteler. Bazen haftada 2-3 charter çıkarıyorlar bazen ayda 1 48 saate kadar da uçuşu erteleyebiliyorlar eğer satış yapamazlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar