Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 evet var mı şu anda devam eden arkadaşlar... ? Akşamlar 2 saat falan takılıp çıkıyorum ben ama yalnızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 dai bendu var liderine kefilim. hala oynuyo olmalari lazim lider cok garip geldi kulagima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 inanılır gibi değil ya millet korkudan yazamıyor şuraya,özelden mesaj atıyolar bana yazmıyoruz saldırıyolar diye :) ulan nasıl gömdünüz güzelim oyunu aklım ermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yaw heee heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yine pişman olucam indirdiğime muhtemelen ama bi bakim olmadı 1-2 wf atıp cıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 haruntrk said: yaw heee heee adam pusuda bekliyor yahu baksana.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 up; var mı aktif türk guildi? gunslingerimi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar