shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!limon tuz yalar tekila içer limon tuz yalar tekila içer limon tuz yalar tekila içer limon tuz yalar tekila içer yalamayı bırakır direk şat yapar yalamayı bırakır direk şat yapar yalamayı bırakır direk şat yapar*[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *shapshal'ın kustuğu yerlere basmadan dansına devam etmeye çalışır...* :Pp :-D[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 31 December 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 şşşt arkadaj bijeyden mi çekindinzp *!diyerek ve sallana sallana cthullulu'yu dürter*[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *yaw git bafımdan...şurfda 2 dk dans edecez...* bu arada cthulhu olacak[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 31 December 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 fizbanım conem öpim de iyileş *!muahh* :)) ohh beyler hadi içelim güzelleşelim kafam bozuk dagıtayım bende ohhh sefam olsun ohh ohh[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! kapıdan kafayı uzatır güzel kız varmı diye,beğenmez, başka bar yer aramaya gider eğlenmek için* :-)[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Cthululu ' ya *!bundan sora ismin Cthululu kardejim alla alla der* *!elessonun kafa uzatmasını görünce kafasından tutup içeri çeker ikisi de yere düşer*[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!muzik setinin sesini sonuna kadar acar* hadi kalkin oturmayin! vakit dans vaktidir. :) *!hoplar ziplar sacma sapan danslar eder* oturana icki yok![hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 31 December 2003 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!anathema'yı açar* ne club ıymış yılbaşında bile bunalım mode on eauha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Açılın huleyn :D *!kopter yapar* *!yeah hepmis pustus hepmis pustus*(fizban'ın ritmi)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!kingpine pecete atar* bravoooo!!! hobaaaa *!kusanlari dovmeye gider*[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 HAYDEEEEEE *!Şampanyayı patlatarak açar ve doldurmak üzere arkadaşlarından boş kadehleri bekler*[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Hieeyt oturmaya mı geldik oynamayamı? *Ajdar cd'si takar* [Bu mesaj Hellsing tarafından 31 December 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! geri döner,yeni yıla burada girecektir* *! bi viski ister garsondan*[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Nane nane naneeeeeeee diye avazI çIktIğI kadar böğürür*[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!ajdar dinleyenlere dalicaktir* kapayin len! *!pis pis bakar* nerde kaldi ickiler?[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!nane nane naneeee diyenleri dövme hissiyle elindeki lal şişesini kafasına diker etrafına bakınır, içinden "nice yıllara" diyerek şişeyi yerine koyar* arkadaşlarla beraber bir partideyim ve bi ara verip internete geldim ne akdar dururum belli değil ama bu kafayla ve bu bilgisayarla pek de duracağımı sanmıyorum her neyse sonuçta güzel bir parti ile güzel olmasını umduğum b ir yıla giriyorum dilerim yukarıda dediğim gibi güzel bir yıl geçiririz ben de ayakta kaldığım ve de internette kalabildiğim sürece internette olacağım ama sızarsam falan :) diye şimdiden hepinize mutlu yıllar nice seneler diliyorum[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hadi beyler dansa kalkın uyku yok hoppaaaa ayılık ar haumurunda belli çeksene elini kırıcanmı belimi özlemişsin tenimi hoppaaa coşuyoruz ohh yandan[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 coşuyoruz tabi ki hafif sxallansak da kendşmizi iyi hisetmesek de bu gece ne yazar ki uçucaz sonuçta değilmi???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!duman dinlemektedir* ASK ICIN OLMELI ASK OZAMAN ASSSSSKKKKKKK *!kopmustur*[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 konser mi normal mi şahsen şu anda muse-time is running out ile kopmuş durumdayım birazdan bring me to life, hysteria ve seven nat,on army üçlemesiyle doruklara gitmeyi planlıyorum nasıl???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!herkese içki dağıtır* ne ararsan var tatandaş gel gel hadin durmak yok telekomun özelleşmesine daha hızlı-kaliteli internete ota boka aldıkları lüks vergisinin düşmesine ab ye girmeye ve gümrükte arabaların 2 ye katlayan fiyatlarının son bulmasına vizelerden finallerden sorunsuz geçmeye içiyorum ohh ohh[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Artık kusmuk gelen klasik gitara bakarak cumartesi günkü alacağı electro gitar için hayaller kurarak yeni yıla girmeye hazırlanır*[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bı8r rakı bardanı dıktım fondıpledım bısey olmadı yaaa[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? *!saga sola kosusturur*[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar