edi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *geç gelmiştir, hemen 3 tane tekila kapar ortama ısınır* *akabinde kim benle danseder diye etrafına bakınmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 dans mans nedir ya acın bi ankaralı turgut kurtlarımızı dokelim söle nananaaayya alllaaaaaaaaaah ondan sora da acın bi erkin koray fesupaanaaaaallaaaah dj kim kardesim uyuyo mu? illa biz mi gecelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Diablo'ya döner* Ajdar'dan nane nane yi istiyorum *!sözlerini mırıldanır* ijelim..[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! Ediyi kolundan kapar ve piste atlar.*[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *! Saatin iyice Gece yarısına yaklaştığını farkeder...* *! Kaskını ve taytını aramak için evde carnage yaratır* *!Bayağı bir uğraştan sonra tüm herşeyini tek bir parça haline getirir* *!Şarja taktığı kafa lambasını şarjdan çıkarır* *!Lambayı açmadan,orman bekcilerine yakalanmadan,Orman yoluna doğru koyulur*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Ortama girdiğinde herkes bir an durur ve yanındaki kız sürüsüne bakakalır , o da party devam etsin diye bağırır* NİCEEEE SENELEREEE ![hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben önce bağdat caddesinde ardından sahilde ardından özgürlük parkında çoşucam siz nerde? burda mı coşcaanız?[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben coşmayı planlamıyorum.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben de özgürlüğe gitmeyi düşünüyorum athena falan çıkıomuş[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Herkesin yeni yılı kutlu olsun. Sağlık ve mutluluk dolu , lagsız yeni bir yıl diliyorum herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 HA ne ?!? ne yılbaşısı BUGUN ÇARŞAMBA , birakin ders çalişicam daha proje vaR TEMİZ TESLİM VAR .......[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mutlu yıllar patıcık ahalısı.... Bana bi vodka![hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ben bu gece sanırım buralara bakamayacağım o yüzden şimdiden bütün Paticik ' in Yeni Yılını Kutlarım, Yeni yılda herkezin mutlu ve dilediğince geçirmesini. Ayrıca herkeze sağlık, başarı, mutluluk, rahatlık ve huzur getirmesini dilerim. Akşam içinde herkeze iyi eğlenceler. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 evet cıkmıyom bende dısarı kafamı dinlicem oh be daha bissürü işim var bu hafta dagıtırsam bugun paso yorgun geçicek vazcaydım :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ii seneler millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 partıy egec geldım kusara bakmayın *kendını pıste atar*[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!hala parti sürmekte midir diye etrafı kolaçan eder* *!şarap+çerez ikram eder* şerefee[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 31 December 2003 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 beni bugünde yalnız bırakan ve satışa getiren arkadaşlarımın hepsinin allah belasını versin. artık arkadaşlık kavramım içinde yer almıyorlar kendileri.. inadına giderim bir bara tek başıma içerim tek başımada kutlarım benim kimseye ihtiyacım yok.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bende diyorum neyi unuttum....biraz geç oldu ama hadeeeeeeeee...... (hani benim tekilam..)[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 geçmiş olsun head en güzel öyle içilir valla al ben de içiyom senle *!kadeh kaldırır*[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!jankisin çerezlerinden alır şarabını yudumlar*[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!ne alaka bilmez ama alışkanlık işte açar playlistten soad ı* *!coşar delicesine* *!başı da dönmektedir*[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 31 December 2003 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 * Yılbaşına Hasta olarak girmekten dolayı üzgündür * *Ama burdaki Eğlenceyi görünce neşesi yerine gelir*[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *abilerionin vede ablalarini bir cilgin sanar ve cekinir* mutlu yillar[hline]sapım Grandmaster Fencer .:-]Webmaster["-:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 "Hadi oturmaya mı geldik!" *!Açılın figür yapıcam edasıya sahneye atlar, ayağı kayıp popo üstü yere oturur* [Bu mesaj Gallant tarafından 31 December 2003 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar