Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yepisyeni bir yıla hep beraber giricez bu gece. yeni yıla nasıl girilirse öyle devam edeceği inancından hareketle, haydin eğlenelim. eğlenelim ki 2004 şen olsun. haydin bre patiler!!! internet parti görsün!! *!kafasına kukuleta geçirir* *!içki servis etmeye başlar* bu gece hüzünleri eeeevde bıraktım... *!nefirin bardağına şarap dökerken nefiri yıkar* kör kütük sarhojj oldum eliiiimde diiil... *!kediden makas alır* ne içersin kuzum? *!poposunu kıvırtarak danslar eder* ay hadi durmayın ayol, ben biliyo muyum da oynuyorum!!! *!fizboz'u dansa kaldırır, iki dakika sonra onu edi ile dans etmeye bırakıp bonepart'a doğru seğirtir* bonecuuum bana bi viski daha getirir misin bi denem? *!katılım var mı diye bakınır* hoydabre!
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ne partisi ya ablacım :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!kukuletasını takar ağzına düdüğünü alır düttüre düttüre bara gider* viskieeee! *!viskisini alır purosunu yakar ortaya doğru yönelir* elveda meyhaneci artık kalamıyorum bir başlkayım bu akşam sarghoş olamıyorum hüöööp şappiiiii![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!babacum'u kolundan tuttuğu gibi piste atar* yandaaaaağğğnnnhhh!!!
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ehehe yeni yıl devirlerini bitiremezsem yılbaşını bilgisayarımla birlikte aha burada kutluyor olacağım o zaman size gece 12'de bile katılırım. Ama inşallah (ki öyle gözüküyor) bitiririm de ortamlara akarım :D Hoyda breeeee *! Eline aldığı tenekeye kaşık vurarak tıngırdatmaya başlar* Teyy teyy teyyy humha humha humhara humhaa[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 [Bu mesaj Emaleth tarafından 31 December 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Amanin parti mi var burda? *Dans etmeye başlar * Az önce baktığı thread'i hatırlar Let's Rock!!!! Madafaka madafaka madafaka...[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 dur dökecem mundar olacak nimet tamam tamam oynuyorum *!viski bardağını kollar* ooooh düşmanlarım çatlasııın hoppa şüööööp! *!çıkarır ceketini beline bağlar* ille de roman olsun ister çamurdan olsun o da allah kuludur her kim olursa olsun[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Babacum dans ederken bardağı aşırır* Oooh oh yandan Babacum yandan[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 içmeden ortama ayak uyduramayan bir bünyeye sahip oldugundan önce bi duble sex on the beach içer ardından bitane daha içer ve ohh çakır keyif *!oynamaya başlar*[hline]Grandmaster Hamburger
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *İçkileri dağıtır*[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee [Bu mesaj Diablo tarafından 31 December 2003 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bu gece barda tüm gece barda bundan sonra her gece bardaaa allah bee şimdi winamp e koydum meyhane şarkıalrını babam geldi -ne iş genç erken başladın? -walla baba erken başladım hadi beraber allah beee -rakı da ister misin eşşoğlusu! ben burada coşmaya başladım havaya girdim haydieeee![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
dominic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yeni yil, yeni bir baslangic.. esenlikler dilerim.
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Sarhoş olup sorun çıkaranları dışarı atar*[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee [Bu mesaj Diablo tarafından 31 December 2003 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!bakar ki parti kıvama geliyo, iyice şenlenir* ayyyhhh tutmayın ayollll, dans ediciim bu gece ben!!! *!boynuna kırmızı otriş dolar* müzik çalın ula!
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ne çalalım apla?[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 kafasına bandana takar yakası büyük gömlek giyer deri pantalonn giyer mikrofonu eline alır kııııııskaaaaananlaaar çatlasın kıskananlar çatlasın![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!ortama yeni akmıştır* *!diker kafasına viskileri* ohh beeaa dünya varmış açın şu müziğin sesini de dans görsün alem ıptıs ahtıss[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Dj yerine geçer ve hareketli bişiler çalmaya başlar*[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 300 500 300 500 300 500 300 500 hepimizpuştuzhepimizpuştuzhepimizpuştuzhepimizpuştuz[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 partiye gelenlere sınırsız dağıtma işlemine başlar *!elden ele bi zahmet* diye bağırır[hline]Grandmaster Hamburger
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 zıplaaa zıplaaa zıplamayaaan ..nadıır *!kafasını sallaya sallaya zıplar*[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Barmen!!! Süt!!! Sek olsun!!! Kirli bardakta ver!!! diye bağırır[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bira çok sulu bea dyna kaliteli yap da getir şunu :D[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Alaaaaah diye nara atarak piste atlar sonra durur gören oldumu diye etrafına bakınır* Yok valla kıvırmadım ciddi adam kıvırmaz :-P *Dayanamayıp masanın üstüne çıkar*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Öne çıkan mesajlar