Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Almayı düşünüyorum da vakit kazanıyormuş insan bayağı özellikle evde kuş ve bebek varken hanıma baya bir yardımcı olur diye düşünüyorum,evde fazla halı da yok üstelik,değer mi gerçekten iş yapıyor mu? mesela http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-kucuk-ev-aletleri-turkiye-distributorunden-neato-signature-pro-temizlik-robotu-165690394/detay
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 1600 bana ver haftada 1 süpürürüm 1 sene
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kedin varsa al yoksa alma http://www.dogtheblog.net/wp-content/uploads/2010/05/Roombacat.gif
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 2. sene ne olcacak ? :)
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 şimdi benim hanım temizlik hastası hergün elinde süpürgeyle geziyor baba kafam kalmadı ya :) bazen de benim elime tutuşturuyor zorla ...işten gelmişim yorgun argın çekilmiyor anlayın halden artık :)
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yarıyormuş diyorlar...gerçekten baya bi rahatlık gibi duruyor..
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 al bence denemiş olursun bize de yazarsın şöyle güzel böyle güzle diye
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Hatun temizlik hastasıysa onun yaptığı işi beğenmez bide üstüne kendi süpürür, sende verdiğin parayla kalırsın.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ulan alacaktım alamadım adamların elinde yokmuş puhahah...
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bekar adam alsa anlarımda evli olup şunu almak nedir? Söyleyin hanıma süpürsün işi ne? Yapmazsa yollayın babasının evine.
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Vulcan_Lionheart said: şimdi benim hanım temizlik hastası hergün elinde süpürgeyle geziyor baba kafam kalmadı ya :) az ses yapan supurge al. robot mobot dinlemez temizlik hastasiysa illa kendi supurur.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Masakari said: Bekar adam alsa anlarımda evli olup şunu almak nedir? Söyleyin hanıma süpürsün işi ne? Yapmazsa yollayın babasının evine. hocam sorun fazla süpürmesi az değil :) acıyorum artık haline bende de kafa kalmadı :)
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi benim eşim gaza geldi aldık. Hatta irobot'un yüksek bir modelini almıştık. elimizde patladı :) geçekten hiç bir işe yaramıyorlar. özellikle evde halı varsa, çok mobilya varsa falan filan direk yalan. bizim robotun kendini şarja götürüp temizliğe kaldığı yerden falan devam etmesi gerkirken bir masa altına girip 4 saat falan çıkamamışlığı var.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bu lazer harita çıkaran modellerin öyle takılma sorunu yokmuş dediler ama ? benim evde de halı sayısı yok denecek kadar az dümdüz parke hep..
kek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hanımın aslında sana bu kuştan kurtul demek istiyor içten içe...
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yok be hayatta vermez kuşu benden çok seviyor :)
kek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 owww o daha fenaymış. eşin senden kurtulmak istiyomuş demekki...
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 azuhaha yani benim sevdiğimden çok seviyor dedim benden fazla değil :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Pahalıymış azıcık daha verip Rainbow alınır. Aslında Arçelik'te bunun gibi süpürge yapabilir.
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Arastirdiydim ben de zamaninda. Haliyle tavsiyem bilinmedik model, hakkinda fikir beyan edilmemis model alma olacak. Bir de Amazon.com da urunu arat, 5 yildizdan az puan vermis butun yorumlari oku neyini begenmemisler diye. Genelde cikiyo ortaya kusuru.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 BalisticGel said: Hatun temizlik hastasıysa onun yaptığı işi beğenmez bide üstüne kendi süpürür, sende verdiğin parayla kalırsın. this
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 orc_lord said: Pahalıymış azıcık daha verip Rainbow alınır. Aslında Arçelik'te bunun gibi süpürge yapabilir. annemlerde rainbow var, yeni modeline 4k eur dedi kadın. aklım uçtu yeminle
Öne çıkan mesajlar