NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sorum şu arkadaşlar 1) Hollandadan veya herhangibir avrupa ülkesinden World of Warcraft alsam sizce Türkiyede alacağımkinden Farklılıkları olurmu ? 2)Tamam ordan aldım diyelim, burda kesin 100% düzgün ve eu serverinde oynarmıyım ? cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekürler :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 zaten burdakiler de yutdışından getiriyor bir farkı yoktur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 dur dur...inanamıyorum...hayır rüya görüyo olmalıyım...başlık kilitlenme......Kilitlendi bile ! :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1) Türkiyeye Esen Games getirecek sanırım.Esen getirirse oyun çıktıktan 3-5 ay sonra oynarsın.Hollandadan veya başka bir avrupa ülkesinden alabiliyorsan oradan al bence daha erken oynarsın. 2)Eu versiyonu nereden alırsan al avrupa sunucularında düzgün oynayabilirsin.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Apache hay aklınla 1000 yaşa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 US serverini oynasam kasar dimi 512 kbs den ? yani EU de oynamak daha mantıklı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 fazla kasmaz ama 2 saniye falan loss lu gibi olur heralde euda hiç kırmızı olmaz latency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Çoğunluk avrupada oynayacak sen de bekle bence.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago [Bu mesaj Abyss tarafından 05 Ocak 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 EU serveri dha açılmadımı ??? 8/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hollandaya gitme tarihin ne zaman ama.Oyun avrupa da cıkmadan gitme çesitli rivayetler var 25 subat gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: 2ainteractive, 05 Ocak 2005 00:26 tarihinde demiş ki: fazla kasmaz ama 2 saniye falan loss lu gibi olur heralde euda hiç kırmızı olmaz latency 2 sn yuhara 2k ping demek fazla kasmaz degil git direk ol hic kasma demek[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 256k kasarmı ona göre yükselticem?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 alacağınız ping ile bağlantınızın hızının ilgisi yok. bir çok sunucuya eski 64k kablonetim ile harika ping alırken, 768k dsl ile alamıyorum. demek istediğim 256k bağlantıyı 512k yapmanın oyuna pek bir yararı olmaz. türkiye'den us sunucularına gayet iyi ping alıyormuş oynayanlar. hatta eu'da bu kadar iyi alamazsınız diyenler bile var.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Mirage, 05 Ocak 2005 02:27 tarihinde demiş ki: alacağınız ping ile bağlantınızın hızının ilgisi yok. bir çok sunucuya eski 64k kablonetim ile harika ping alırken, 768k dsl ile alamıyorum. ama zaten kablo dsl e göre online oyunlarda kat kat daha iyi ping veriyorki[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Oyunlar artık bulundukları ülkenin dilinde kitapcıkla satılıyorlar, yanı flemenkce kıtapcık kabulunse o zaman al.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 oyun turkiye ye epeyce geç gelecek gibi oyun elinde yoksa en iyisi gidip yabancı ulkelerden (avrupa'dan)birinden almak çunku turkiye ye geldiginde millet level 60 veya çivarında olurlar ki PvP oynayacaksan çok zorlanabilirsin ayrı yeten final betayı kacırma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aslında bir sorum daha var komik gelebilir ama soruyorrum. WoW EU beta dışında yokmu daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 amerika var paralı betası bitti kore var galiba hala betamı yoksa paralıya gectimi tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Apache, 05 Ocak 2005 02:40 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 05 Ocak 2005 02:27 tarihinde demiş ki: alacağınız ping ile bağlantınızın hızının ilgisi yok. bir çok sunucuya eski 64k kablonetim ile harika ping alırken, 768k dsl ile alamıyorum. ama zaten kablo dsl e göre online oyunlarda kat kat daha iyi ping veriyorki kat kat degil pek, +20-30 ping'dir ADSL. Bu arada ping ile bandwith arasinda da cok onemli bir ili$ki yok. 33.6 modem ile veya 1mbir kablo/adsl ile hemen hemen ayni ping alinir. Cunku biliyorsunuz uzaklik onemli ping olayinda. Ama oyundan gelen data fazlaligi + fiberoptik kablolamanin kalitesi pingi etkileyen faktorler arasinda. [Bu mesaj Rodeo tarafından 05 Ocak 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bandwith ile latency arasinda teknik olarak baya da bir etkileshim olur[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193 [Bu mesaj Delidumrul tarafından 05 Ocak 2005 08:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Apache, 05 Ocak 2005 02:40 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 05 Ocak 2005 02:27 tarihinde demiş ki: alacağınız ping ile bağlantınızın hızının ilgisi yok. bir çok sunucuya eski 64k kablonetim ile harika ping alırken, 768k dsl ile alamıyorum. ama zaten kablo dsl e göre online oyunlarda kat kat daha iyi ping veriyorki 2 yıl kablo kullanıp adsl e gecmıs bırı olarak soluom ya kullanmamıssın bılmıosun yada kablonet bjk hatları bozuk daha warcraf3 u bıle p4 3 2 gb ram 128 mb ekran kartında battle netten laglı oynuodum yane[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Mirage, 05 Ocak 2005 02:27 tarihinde demiş ki: alacağınız ping ile bağlantınızın hızının ilgisi yok. bir çok sunucuya eski 64k kablonetim ile harika ping alırken, 768k dsl ile alamıyorum. demek istediğim 256k bağlantıyı 512k yapmanın oyuna pek bir yararı olmaz. türkiye'den us sunucularına gayet iyi ping alıyormuş oynayanlar. hatta eu'da bu kadar iyi alamazsınız diyenler bile var. mantıklı olun biraz :) iyi ping almanın mantığı şudur. Upload adslde 256k da 64 upload var kablonette 64kda 64k upload var. 512 yaparsan bağlantıyı upload 128 e çıkar böylece 256 adslden 2 kat daha fazla ping alırsın.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yok kabloda öyle bir şey veya biz mi kazıklanıyoruz???[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: spawn77, 05 Ocak 2005 13:34 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 05 Ocak 2005 02:27 tarihinde demiş ki: alacağınız ping ile bağlantınızın hızının ilgisi yok. bir çok sunucuya eski 64k kablonetim ile harika ping alırken, 768k dsl ile alamıyorum. demek istediğim 256k bağlantıyı 512k yapmanın oyuna pek bir yararı olmaz. türkiye'den us sunucularına gayet iyi ping alıyormuş oynayanlar. hatta eu'da bu kadar iyi alamazsınız diyenler bile var. mantıklı olun biraz :) iyi ping almanın mantığı şudur. Upload adslde 256k da 64 upload var kablonette 64kda 64k upload var. 512 yaparsan bağlantıyı upload 128 e çıkar böylece 256 adslden 2 kat daha fazla ping alırsın. yani 512k yaparsam daha rahat oynarım öyle mi?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar