karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya bu türkü çok hoşuma gitti hani son 3-4 bölümdür bu şarkı çalıo çok hoş ya harbi çok güzel sevdim baya..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Halil İbrahim'den mı bahsedıyorsun Musa Eroglu---Halil İbrahim[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Abi oha ya =) Kendi türkülerinizi bari böyle mafya dizilerinden öğrenmeyin =) Neyse, en azından bi işe yaradı dizi, Halil İbrahim'i öğrenmiş oldun =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yok halil ibrahim değil bolunun dağları bilmemne bilmene..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yoo halil ibrahimi zaten biliodum peh..ama o türküyü bulmam lzm :D[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 acem kızı sanırım[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Öne çıkan mesajlar