Tori Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Şimdi efendim benim firefox ne idüğü belirsiz bir sürü eklentiyi araştırmadan etmeden yükleyince kafayı yedi. Doğru düzgün bir iş yapmıyor, ikide bir rastegele hata veriyor, kapanıyor, açılmıyor hede hödö. Hata kodunu helpde aratınca "reinstal firefox" diyor öyle yani. Sık kullanılanlarda bir 5 yıllık falan birikmiş makaleler bloglar quora articleları videolar hedeler var. Ben firefoxu reinstall ettiğimde onlar gitmesin istiyorum. Silmeden neyi saklıyım, neyi alıp bir yerlere kaydediyim. Teşekkür. pic unrelated: http://images.christianpost.com/full/55059/queen-elizabeth-ii.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 programı kaldırırken soruyor zaten kişisel verilerin silinmesini istiyor musun diye, silme deyip tekrar yüklersen problem kalmaz. eklentileri de otomatik tekrar yüklüyor yalnız böyle yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bütün bookmarkları göster dediğinde üstte export seçeneği var. html olarak çıkartırsın. tekrar kurunca import der alırsın. bi de firefox acc. var ben onu kullanıyorum. bütün geçmişi, bookmarkları, addonları falan otomatik alıyo kurulumdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mozbackup var onu da kullanılabilirsin. Sync varken çok gerek yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar