hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ehhe ben yaptim da , alişkanlik işte ... kendimden emin bi şekilde girdim OGS'ye tabi unuttuğum şey arabamda o anda OGSnin olmamasi idi ... :D neyse bildiğim kadari ile ya eve fatura yolluyolar , yada ziraat bankasina gidip ödeme yapiyoruz ..ve belirli bi zaman sınırından önce ödersek ceza oranı düşüyor ... nekadari doğru nekadari yanlış bilen var mi :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 tam bilmiorum ama sıkı bi ceza gelebilir[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Geçen hafta benim ark. da ogs olmasına rağmen hatalı geçiş yazmış 58 milyon cezası varmış tabi bu yılbaşı zammından önce =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 GULP!!! yilbaşindan önce geçmiş olmam demek , zamdan etkilenmeyecem demek di mi :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 10 katı cezası var eski uygulamaya göre ...[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 anlamadığım bi olay ogs siz geçerseniz o kırmızı çizgili açılıp kapanabilen şeye gömmeniz gerekir resmen kırılır abi o :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bazı yerlerde o direk yok veya default olarak kalkık durumda duruyor inip kalkmıyor[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hımm ok o zaman da nası ceza gelio plakayı mı alıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 plakanın üstünü kapatarak geçen birsürü otomobil ceza almadan geçmiş, haberlerde geçiyodu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 arabayı satarken çıkar onlar ayrıca fazla bişey yazmaması lazım çünkü bazen ogs'ler de bozuk oluyor yeşil ışık yanmıyor alette sorun oluyr[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya arkadaşlar ogs almanın anlamı hızlı we ucuz geçiş o inip kalkan olaylar yokki ne dionz . Ayrıca da kameralar sayesinde eğer 80 km/s altında bir hızla geçiyorsanız plakanızı alabiliyor kamera[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 prozzak sen sadece köprüden geçiyorsun. ogs de sadece boğaz köprüsünde yok :) ankara otobanında çeşitli gişelerde var çubuk :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 prozzak dogru söylüyor ögs olan gişeler de yok o kırmızı çubuklardan ögs nin mantıgı bekleme ve duraklama yapmadan geçmek zaten hiçbir otobandada ögs gişesinde olmaz sırf köprüde degil diğer otobanlardada geçerlidir bu ögs olmayan gişeler de zaten görevli durur ve görevli ye para verdiginizde geçersiniz anca köprüde ise o çubuk olayı yogunluktan dolayı kullanılmıyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Yurtdışında bi sprey varmış o spreyi sıkınca kamera plakayı alamıyomuş. ışığı kırıcı bişey olabilir trde de olsa[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Vodan, 03 Ocak 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Yurtdışında bi sprey varmış o spreyi sıkınca kamera plakayı alamıyomuş. ışığı kırıcı bişey olabilir trde de olsa türkiyede de war o merak etme :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: DynamicK, 03 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki: prozzak dogru söylüyor ögs olan gişeler de yok o kırmızı çubuklardan ögs nin mantıgı bekleme ve duraklama yapmadan geçmek zaten hiçbir otobandada ögs gişesinde olmaz sırf köprüde degil diğer otobanlardada geçerlidir bu ögs olmayan gişeler de zaten görevli durur ve görevli ye para verdiginizde geçersiniz anca köprüde ise o çubuk olayı yogunluktan dolayı kullanılmıyor sizi izmit batı , bayramoğlu ve gebze ogs gişelerine alalım :) zaten "çubuklu" ogslerdede bekleme yapmıyorsunuz siz geçerken hemen açılıyorlar. tabii öle 80 le falan girerseniz olay değişiyor :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! [Bu mesaj tunch tarafından 03 Ocak 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 izmiti hatırlamıyorum da ist nin 2 farklı yakasındaki gişelerdede sakarya girişinde de bolu abant karabük gişelerinde de hep böyledir izmit te eğer ogs gişesinde o çubuktan varsa bir deli saçmalamış kimse karışmamış deyim ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 eskiden çoğu yerde vardıda şimdi deli saçmalığı olduğunu anlayıp devre dışı bırakıyolar tek tek :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Çubuklar hala var ama kaldırılıyor. Cezası 33 milyondu, yılbaşından sonra ise sanıyorum 60 ytl civarına çıktı. Biz de kardeşimin arabasıyla geçtik, benim salaklığım, OGS olan araba bende oysaki :) Gidip Ziraatbankasına ödeniyor veya OGS almaya karar verirseniz ödüyorsunuz ve sanırım ceza biraz iniyor o zaman.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Halbuki gişelerdeki yoğunluk trafiğin düzelmesine sebep olur. hiç normal gişe kalmasa hepsi ogs olsa 2. köprünün avrupadan asyaya geçişi tamamen iptal olur.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ipe kdr goturur serefsizim :P[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Deli_Haci, 03 Ocak 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Çubuklar hala var ama kaldırılıyor. Cezası 33 milyondu, yılbaşından sonra ise sanıyorum 60 ytl civarına çıktı. Biz de kardeşimin arabasıyla geçtik, benim salaklığım, OGS olan araba bende oysaki :) Gidip Ziraatbankasına ödeniyor veya OGS almaya karar verirseniz ödüyorsunuz ve sanırım ceza biraz iniyor o zaman. %25 indirimli ceza ödüyorsunuz.Gördüğünüz gibi OGS heryerde kazandırır.Yoksa siz hala...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Nasıl bedava geçerim diye düşüneceğinize indirimli geçiş olan OGSden taktırsanıza :) Yani 1 kez yakalandımız mı zaten ciddi bir ceza ödeyeceksiniz, değmez bence. Eskiden sadece arkadan foto çekiyordu OGSler ama artık öndende çekecek ki millet kapatamasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 biz türkler onada çare buluruz merak etme abso :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya tek ben deilmişim sevindim ya.. kime soylesem dalga geçio :D neyseki başka yapanlarda olmuş .. kehkehkeh :S[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar