madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Merhaba, Çok basit bir html sayfasına aşağıdaki kod ile mp3 ekledim, sorunum şu: önizleme yapınca kendi bilgisayarımda çatır çatır çalışıyor fakat internet sitesini online hale getirince şarkı çalışmıyor. Sorun nereden kaynaklanmış olabilir, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler, /serhat değil.
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 online hale getirince veritabanı neresi
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 şimdi hallettim ya html, html5 uyumsuzluğundan kaynaklanmış kodu düzeltince çalıştı. Çok teşekkür ederim yine de
nuki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 yalnız siteye mp3 koymak günah sayılabilicek bir suç benim için. Genelde insanlari nefret etirir siteden.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 abi adsl ile birlikte vazgeçilmemiş miydi siteye girince bir anda başlayan şarkılardan? :D
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 şarkı çalmayan sitelerde winamp açıyorum. her sitede müzik olmalı.
Somon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ahahahahaha teşekkürler gece uyumadan güldürdün
Öne çıkan mesajlar