madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Merhaba, Çok basit bir html sayfasına aşağıdaki kod ile mp3 ekledim, sorunum şu: önizleme yapınca kendi bilgisayarımda çatır çatır çalışıyor fakat internet sitesini online hale getirince şarkı çalışmıyor. Sorun nereden kaynaklanmış olabilir, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler, /serhat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 online hale getirince veritabanı neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 mp3'ü servera attın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 şimdi hallettim ya html, html5 uyumsuzluğundan kaynaklanmış kodu düzeltince çalıştı. Çok teşekkür ederim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 yalnız siteye mp3 koymak günah sayılabilicek bir suç benim için. Genelde insanlari nefret etirir siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 abi adsl ile birlikte vazgeçilmemiş miydi siteye girince bir anda başlayan şarkılardan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 şarkı çalmayan sitelerde winamp açıyorum. her sitede müzik olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bence de ekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Sdfsffsddsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ahahahahaha teşekkürler gece uyumadan güldürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar