Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta Kayıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cyre2k bu sitenin bana ne gibi bir yararı olcak anlayamadım yanı çeviri hususunda iyi ama bana boş acc bulma konusunda nasıl bir yardımda bulunucak ...........[signature][hline]Hayat benden sonra bitcekse sende bittin ozaman ......
Mesaj tarihi:
Pekala biri bana özel mesajdan acc ini ödünç werebilirmi?
1-2 saat girip arklara göstericem ikna etmek için..Meşgul etmem..
Ben US beta da oynayıp herşeyime karar werdim zaten.. =)

Sağolun...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
Walla kore server ın da sürekli bug ve lag var.Ben level 16 oldum ama belki bu levele gelene kadar 15 kez Logout deyip tekrar girdim oyuna.Herbilizm mesleğini secmenizi tafsiye etmem çünkü Bug oluyo.Ama her şeye rahmen rahat oynanıyo diyebilirim.Beta nın kapanacağı akşama kadar leveli 35 yapmam lazım.Son geceyi Darnasusdaki elf katlimına ayırcam muhaaaa.:)
Mesaj tarihi:
siee ben arkadaşlara account bulmak için 3 saat çalıştım en sonunda boş bi ssn buldum ama bug mı değilmi bilmiyorum 4. account olarak yaratıldı... sanırım 3 saat boyunca denedikten sora server acıyo hadi yarat ulan 4. yü diyor[signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
www.rotten.com
Mesaj tarihi:
ben 9 account aldım 3 ssn bostu direk dagıttım tabi dagıttıgım 9 adamlada beraber oynuyorum kore betada sanırım 1 tane var su an hala acc ı olmyayan varsa vereyim.

(eren abi acc alsana kendine :P nese >>>>>abis<<<<<< kasıyolarmı hala :))
Mesaj tarihi:
KORE BETA ACILDI YUMULUN :P iyi haber vermek gibisi varmı yaa ama su an bazı serverlar kapalı yani 4 5 gundur kastıgım charın oldugu realm yok yarısı gelmiş sansa belki acılmıcak onlar belki acılcak bilmiyorum

[Bu mesaj 2ainteractive tarafından 16 Aralık 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada arkada$lar us close beta clientim vardi onun cdlerini yukluyorum $u an onu patchleyerek bu serverda oynayabilicegim dii mi?
(biri dii desin duvara kafa atmiim)
  • Yeni Oluştur...