choosertr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 cyre2k bu sitenin bana ne gibi bir yararı olcak anlayamadım yanı çeviri hususunda iyi ama bana boş acc bulma konusunda nasıl bir yardımda bulunucak ...........[signature][hline]Hayat benden sonra bitcekse sende bittin ozaman ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Korece olan sayfayı ingilizceye çevirebilirsin. Acc alman daha rahat olur.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Pekala biri bana özel mesajdan acc ini ödünç werebilirmi? 1-2 saat girip arklara göstericem ikna etmek için..Meşgul etmem.. Ben US beta da oynayıp herşeyime karar werdim zaten.. =) Sağolun...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Walla kore server ın da sürekli bug ve lag var.Ben level 16 oldum ama belki bu levele gelene kadar 15 kez Logout deyip tekrar girdim oyuna.Herbilizm mesleğini secmenizi tafsiye etmem çünkü Bug oluyo.Ama her şeye rahmen rahat oynanıyo diyebilirim.Beta nın kapanacağı akşama kadar leveli 35 yapmam lazım.Son geceyi Darnasusdaki elf katlimına ayırcam muhaaaa.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 1 saattir deniyorum hala bo$ account yaratabilicegim bi zimbirti bulamadim ha gayret diyorum bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Biri yardim etsin ya hala deniyorum gozlerim bozulcak artik yamuk yumuk karakterlerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 siee ben arkadaşlara account bulmak için 3 saat çalıştım en sonunda boş bi ssn buldum ama bug mı değilmi bilmiyorum 4. account olarak yaratıldı... sanırım 3 saat boyunca denedikten sora server acıyo hadi yarat ulan 4. yü diyor[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ben 9 account aldım 3 ssn bostu direk dagıttım tabi dagıttıgım 9 adamlada beraber oynuyorum kore betada sanırım 1 tane var su an hala acc ı olmyayan varsa vereyim. (eren abi acc alsana kendine :P nese >>>>>abis<<<<<< kasıyolarmı hala :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ahah iyimi$ de bize kim yuru ya kulum dicek bakalim. deniyoruz daha ne kadar gider bilemiyorum. belki dedim vardir birinin bildigi bi$i amma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 email adresini verirsen accname ve şifreyi yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 tabiki [email protected] super de sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 sifreyle acc name i yolladım birde gmail davetiyesi yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Davetiye geldi de $ifreyi icine koyduysan goremedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 tekrar yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 gmailden aldıgın mail adresinede yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 arkadaşlar banada bir acc verebilrseniz cok sevinirim Us beta olayından sonra boşuktayım hükümsüzüm vs vs svs ilgili ilgisiz herkese teşekkürler [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 KORE BETA ACILDI YUMULUN :P iyi haber vermek gibisi varmı yaa ama su an bazı serverlar kapalı yani 4 5 gundur kastıgım charın oldugu realm yok yarısı gelmiş sansa belki acılmıcak onlar belki acılcak bilmiyorum [Bu mesaj 2ainteractive tarafından 16 Aralık 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Yavaş yavaş gelir hepsi ya gözümüz aydın eheh[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 tamamdır hepsi acıldı eskiden uo oynarken server kapanınca direk forumlara kosardık hala deişmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 2ainteractive elinde varsa bana da bi account [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 malesef yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bu arada arkada$lar us close beta clientim vardi onun cdlerini yukluyorum $u an onu patchleyerek bu serverda oynayabilicegim dii mi? (biri dii desin duvara kafa atmiim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 evet 1.10 yukleyecek 2 defa update yapacak tabi bunun icin ilk kurulumdan sonra realmlist i editliyosun ari yazmıs yazısında us yi kr yapıyorsun her updateden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 interactive bu kadar guzel habere bi icki sozum olsun sana :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Off butun KSSN ler alınmıs mubarek.ve herbirinde 3-4 account.Ya herbir accounta oynayan olsa gam yemiycem cogu bosta duruyodur.Bosta duran accountu olan gondersin pls [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar