Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta Kayıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani sen port açamıcaksın.birilerinden cd bulabilirsin belki[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
düzgün bir us client bulamadım hiç biri tracker a bağlanamıor bende nedense burda verilenler dahil[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
Mesaj tarihi:
Eğer henüz wow (betalarda) oynamadıysanız korece client ile idare edilecek gibi gelebilir ama inanın bana olmaz. Eğer US/EU client'ları çekemiyorsanız biryerden bence hiç uğraşmayın korece ile.

Edit: Eh 2 mbit bağlantınız falan varsa çekin bakın tabi durum farklı o zaman :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 12 Aralık 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
qui kore clientinin ingilizce ye döndürülebilitesi yok mudur hiç ??[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Adı üstünde "torrent" sende çalışır ama bir başkasında çalışmaz.Uyuz işte...[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
_ILuVaTaR_, 12 Aralık 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
of 13 saat var yine oyniyamicam bugunhep boyle biseler oluyo zaten open betayada boyle gec baslamıstım 2-3 gun pff

Sen ne diyon abi ya 46 saat var. Sen ne diyon ya? Ben ne yapıyım?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
ya beyler ben port u açtım şimdi peki torrentten bişe yapcakmıyım yani torrentten şu port tan veri al gibi bi komut fln vermem gerekio mu hız 5-13 arası değişio ama olmucak bu gidişle daha 550 mb indi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
  • Yeni Oluştur...