Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta Kayıt

Evr

Öne çıkan mesajlar

Korece client'ı indirenler bence çok büyük bir hata yapıyor. Oyun içerisinde abuk subuk yazılardan başka birşey görmeyeceğiniz için fazla oynayamazsınız. Quest falan zaten yapamamayacağınız için öyle dolanırsınız sadece.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer henüz wow (betalarda) oynamadıysanız korece client ile idare edilecek gibi gelebilir ama inanın bana olmaz. Eğer US/EU client'ları çekemiyorsanız biryerden bence hiç uğraşmayın korece ile.

Edit: Eh 2 mbit bağlantınız falan varsa çekin bakın tabi durum farklı o zaman :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 12 Aralık 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

US Open beta linki buyrun arkadaslar
http://syd2.ausgamers.com:88/incoming/wowopenbeta1.zip
http://syd2.ausgamers.com:88/incoming/wowopenbeta2.zip
hız gayet iyi 1 günde bitti ikisi.şimdi kore dil paketini arıyorum en azından isimleri ve server hedelerini gormemizi saglıcak bulunca veya halledebilirsem buraya koyarım linkini
kolay gelsin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 12 Aralık 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
of 13 saat var yine oyniyamicam bugunhep boyle biseler oluyo zaten open betayada boyle gec baslamıstım 2-3 gun pff

Sen ne diyon abi ya 46 saat var. Sen ne diyon ya? Ben ne yapıyım?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler ben port u açtım şimdi peki torrentten bişe yapcakmıyım yani torrentten şu port tan veri al gibi bi komut fln vermem gerekio mu hız 5-13 arası değişio ama olmucak bu gidişle daha 550 mb indi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...