Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yani sen port açamıcaksın.birilerinden cd bulabilirsin belki[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Korece client'ı indirenler bence çok büyük bir hata yapıyor. Oyun içerisinde abuk subuk yazılardan başka birşey görmeyeceğiniz için fazla oynayamazsınız. Quest falan zaten yapamamayacağınız için öyle dolanırsınız sadece.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Başka indirebildiğimiz birşey yok??[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bence oyundan sogursunuz korece oynarsanız yazık olur =) hic cekilmez bence bi yerden us client bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 düzgün bir us client bulamadım hiç biri tracker a bağlanamıor bende nedense burda verilenler dahil[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hmm o zaman birinden cd fln bulmanız lazım bi arastırın bence zaten dl olana kadar bulursunuz birinden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Eğer henüz wow (betalarda) oynamadıysanız korece client ile idare edilecek gibi gelebilir ama inanın bana olmaz. Eğer US/EU client'ları çekemiyorsanız biryerden bence hiç uğraşmayın korece ile. Edit: Eh 2 mbit bağlantınız falan varsa çekin bakın tabi durum farklı o zaman :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 12 Aralık 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yahu Qui, trackerlarda sorun var, sen bana CD ile yollayabileceksen ayrı mevzu tabii :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 qui kore clientinin ingilizce ye döndürülebilitesi yok mudur hiç ??[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ben çevireyim sana :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 US Open beta linki buyrun arkadaslar http://syd2.ausgamers.com:88/incoming/wowopenbeta1.zip http://syd2.ausgamers.com:88/incoming/wowopenbeta2.zip hız gayet iyi 1 günde bitti ikisi.şimdi kore dil paketini arıyorum en azından isimleri ve server hedelerini gormemizi saglıcak bulunca veya halledebilirsem buraya koyarım linkini kolay gelsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arkadaşlar fazladan acc alan var mı?öms ile gönderebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 verdiğim torrent download'ı şu an çalışıyor arkadaşlar.. Boşuna laga luga yapmayın eğer inanmazsanız ss gönderebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Adı üstünde "torrent" sende çalışır ama bir başkasında çalışmaz.Uyuz işte...[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 eyw ari süper oldu bu...bencede us clienti indirin snucta 2-3 haftaya eu beta gelir orda da kore clientla oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ari sağolda şimdi herkes abanıcak çok yavaş olucak ama neyse sağol.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 256k ADSL var bende fakat 12-13'le çekebiliyorum. Laorx ise 27 ile çekiyor. Nasıl düzelteceğim bunu?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bana tome2.mpq lazım torrent olsa iyi olurdu:/ nese bunada sukur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 :D27[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu kore open beta ne zamana kadar sürecek bir bilgisi olan?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 20si fln diyolardı bitisi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 of 13 saat var yine oyniyamicam bugunhep boyle biseler oluyo zaten open betayada boyle gec baslamıstım 2-3 gun pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: _ILuVaTaR_, 12 Aralık 2004 18:58 tarihinde demiş ki: of 13 saat var yine oyniyamicam bugunhep boyle biseler oluyo zaten open betayada boyle gec baslamıstım 2-3 gun pff Sen ne diyon abi ya 46 saat var. Sen ne diyon ya? Ben ne yapıyım?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya beyler ben port u açtım şimdi peki torrentten bişe yapcakmıyım yani torrentten şu port tan veri al gibi bi komut fln vermem gerekio mu hız 5-13 arası değişio ama olmucak bu gidişle daha 550 mb indi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 torrentten indirme istersen -Ari- link vermis ordan indir daha hızlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar