Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Benim modem Conexant chipset ve ayarları yok :) yani port falan açamıyorum.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 arkadaşlar, çok üzülerek söylüyorum, demin net cafede japonca yazılar çıkıyodu, evden dial-up la bağlanınca çıkmıyo. zaten 7.aşamayı geçemiştim, fazla acc si olan(!) gönderebilir mi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 elladan söz yarın sana bi acc açıverecem.. Şu an ben de evdeyim...[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 abi çok saol valla, büyüksün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende acc. istemiştim ama bir ark. halletti saolsun gerek kalmadı almanıza.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Laiquendo resimler açılmıyor, üyelik istiyor.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hım tamam hallediyorum bi sn..[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Tamam şimdi düzelttim. Resimler üye olmadan açılıyor.. Bizim üyeye ihtiyacımız yok be Amcam[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 arkadaşlar ben bu accyi bi türlü alamadım 2 aşamada adı şifreyi falan girdikten sonra takılıyorum almış olanlardan biri yardım edebilirmi?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bak çöyle bir ihtimal daha var, senin ordaki korece yazılan 884488-5499 gibi yerler var ya, onlardan 3 account açılmış olabilir.. Eğer 3 acc açılmışsa daha fazla açamıyorsun.. Ama 1 tane veya 2 tane açıyorlar sen de 3. sünü açıyorsun.. Farklı isimler dene..[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Laiquendo bende öyle Console falan yok ben ne yapacağım :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ne consolu ?[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Port ayarlarını yaptığın ADSL modem Console'u.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 nerden açmaya çalışıyorsun.. Explorer'a 10.0.0.2 yaz. Eğer karşına bi şifre ekranı gelmezse Modeminin IP'sini öğren.. Genelde bu olur IP ama.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Modemin IP'sini nereden bulacağım?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Gelde çık işin içinden.. Cafe'de falan mısın ? Eğer evdeysen sanırım Ağ bağlantılarımla ilgili bi yerden bulunuyor.. Yada sağ altta bağlantı zımbırtısını açtığın zaman orda göstermesi lazım.. Bu konuda benim de pek bilgim yok.. Modem Ip'si nerden öğrenilir pek kestiremiyorum.. Üzgünüm yardımcı olamadım[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Boşver :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: laiquendo, 11 Aralık 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Bak çöyle bir ihtimal daha var, senin ordaki korece yazılan 884488-5499 gibi yerler var ya, onlardan 3 account açılmış olabilir.. Eğer 3 acc açılmışsa daha fazla açamıyorsun.. Ama 1 tane veya 2 tane açıyorlar sen de 3. sünü açıyorsun.. Farklı isimler dene.. bütün hepsi tutulmuş yaa anlaşılan kore betasındada oynamak kısmet olmayacak :([signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Engin mosquitonun verdiği linkteki isim ve ssnler genelde boş onları dene said: Mosquito, 11 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki: isim ve güvenlik kodu için aşağıdaki adrestekilerde çalışıyor 1 tanesini kullandım ben. link kore open için realm list kr1.wow.battle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tmm port u fln açtım herşeyi yaptım bu seferde hiçbir torrent linki çalışmıyor bu topicte verilen bütün linklerde trackera bağlanmada sorun yaşanıyor şöyle çalışan tam bir link verebilicek var mı emule denedim onda dl başlamıo bunda trackera bağlanamıo walla vazgeçicem yaa sinirim bozuldu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben hala port açamıyorum :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 http://www.divxforever.com/index.php?showtopic=5594 adresinde kullandığınız programa göre hız ayarları var benim 4-5 kbydi şu an 13 civarı .Abc kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Foruma girmek üyelik istiyor olabilir. Ama upload hızını azaltınca dl hızı cok farketiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 http://www.divxforever.com/index.php?showtopic=4267 benim de conexant modemim burda yazılan ayarlar fln conexant a çok benziyor yapmaya çalış yapamazsan sor bana(daha port açma die birşeyi 3 sa. önce duydum ve dediğime bak) bide explorer dan 10.0.0.2 e giricen conexant lar öle ip en azından benimki öle eğer ip 10.0.0.2 değil se kutudaki küçük bir kagıt var orda yazıo username pass. fln ip ide yazıo benimkinde öle ya sen kutuyu karıştır bulursun birşeyler[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Benim modemin web console'u yok ne uğraşıyorsunuz? :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar