Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta Kayıt

Evr

Öne çıkan mesajlar

Bak çöyle bir ihtimal daha var, senin ordaki korece yazılan 884488-5499 gibi yerler var ya, onlardan 3 account açılmış olabilir.. Eğer 3 acc açılmışsa daha fazla açamıyorsun.. Ama 1 tane veya 2 tane açıyorlar sen de 3. sünü açıyorsun.. Farklı isimler dene..[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo
Msn | [email protected]
Torrent Download | NewTorrent
Sosyal ağlarda paylaş

Gelde çık işin içinden.. Cafe'de falan mısın ? Eğer evdeysen sanırım Ağ bağlantılarımla ilgili bi yerden bulunuyor.. Yada sağ altta bağlantı zımbırtısını açtığın zaman orda göstermesi lazım.. Bu konuda benim de pek bilgim yok.. Modem Ip'si nerden öğrenilir pek kestiremiyorum.. Üzgünüm yardımcı olamadım[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo
Msn | [email protected]
Torrent Download | NewTorrent
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laiquendo, 11 Aralık 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
Bak çöyle bir ihtimal daha var, senin ordaki korece yazılan 884488-5499 gibi yerler var ya, onlardan 3 account açılmış olabilir.. Eğer 3 acc açılmışsa daha fazla açamıyorsun.. Ama 1 tane veya 2 tane açıyorlar sen de 3. sünü açıyorsun.. Farklı isimler dene..
bütün hepsi tutulmuş yaa anlaşılan kore betasındada oynamak kısmet olmayacak :([signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

tmm port u fln açtım herşeyi yaptım bu seferde hiçbir torrent linki çalışmıyor bu topicte verilen bütün linklerde trackera bağlanmada sorun yaşanıyor şöyle çalışan tam bir link verebilicek var mı emule denedim onda dl başlamıo bunda trackera bağlanamıo walla vazgeçicem yaa sinirim bozuldu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.divxforever.com/index.php?showtopic=4267

benim de conexant modemim burda yazılan ayarlar fln conexant a çok benziyor yapmaya çalış yapamazsan sor bana(daha port açma die birşeyi 3 sa. önce duydum ve dediğime bak)
bide explorer dan 10.0.0.2 e giricen conexant lar öle ip en azından benimki öle eğer ip 10.0.0.2 değil se kutudaki küçük bir kagıt var orda yazıo username pass. fln ip ide yazıo benimkinde öle ya sen kutuyu karıştır bulursun birşeyler[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...