Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yok mu şu download işine yardım edecek?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 US Open Beta clienti yuklemek icin, World of Warcraft Open Beta Client.torrent[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 O da çekmiyor ki, tracker'ı düzgün olmayan torrent göndermeyin Allah aşkına.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Sen cekemiyorsun o zaman.. Tracker Demonoid, en iyi trackerlardan biridir.. Neyse.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 abi çok yavaş yaw 1kb le fln indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben kore versiyonunu indiriyorum ooofff of =)[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kore versiyonunu indirip korecemi oynayacaksınız??[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Elufulec, 11 Aralık 2004 19:13 tarihinde demiş ki: Sen cekemiyorsun o zaman.. Tracker Demonoid, en iyi trackerlardan biridir.. Neyse. Kaçla çekiyorsun acaba? 2-3k ile bile çekemiyorum, sen gelmiş bana ne diyorsun.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Qui, 11 Aralık 2004 19:34 tarihinde demiş ki: Kore versiyonunu indirip korecemi oynayacaksınız?? kore ver. 25 ile indiriyorum.Us versiyonu 2 3 ile iniyor.Onu indirene kadar biter beta =)[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: W3r3wolf, 11 Aralık 2004 19:36 tarihinde demiş ki: Kaçla çekiyorsun acaba? 2-3k ile bile çekemiyorum, sen gelmiş bana ne diyorsun. Ben daha once indirmis oldugum icin indirmiyorum su anda, ama ben torrentten herhangi bir seyi max. hizda indiriyorum.. Xan Torrent kullaniyorum, uploadi kisiyorum, trackerlara da uye oluyorum.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya ben 7. aşamada kalıyorum (bütün boşluklar da hem de!!!) yardımmm1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Tamam Demonoid'de var. www.demonoid.com Client'i indirmek isteyenler bu siteye üye olsun ve ardından arama kısmına World of Warcraft yazsınlar.. Orda Beta Client çıkıyor karşımıza 2,5 Gb. Sanırım aradığımız US Client bu. (konu dışı belirtmek gerekirse www.newtorrent.net Benim :) siz desenize torrent link'i var diye :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: elladan, 11 Aralık 2004 21:12 tarihinde demiş ki: ya ben 7. aşamada kalıyorum (bütün boşluklar da hem de!!!) yardımmm1!! ari'nin dedigi seyi yazcaksın oraya copy/paste yap bunda anlamayacak ne varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 _ILuVaTaR_ zaten yazılar ya korece çıkıyor ya da kare kare çıkıyor.. Ben gönderdiği resimlere belki elli kere baktım da neyin ne olduğunu kestirdim.. Hemen şak diye olmuyor.. O da yapamamış ve sormuş bi kaç kez daha denese yapacak.. (ilk başta onaylama butonuna bile yanlış bastım. Benim bastığım temizleme butonuymuş :) nerden bilim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Evet Demonoid'de var ama üyelik gerekiyor, ayrıca hız da çok yavaş, niye herkes Demonoid diyor anlamıyorum yahu.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 En hızlı hangisi iniyor biri yardımcı solsun 5 kb ile falan indiriyor.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kore versiyonunu indirin bence.biz indirene kadar bir yolunu bulurlar us clienti gibi oynayabilmek için =)[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 John abicim yemini bozdum bende korece indiriyorum, sen önce indirince oyunu çözersen abanda anlatıver nerden giriliyor vs. :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 abi questler, itemler de korece olacak dimi!? ahaha, çok komik olacak, çoook! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Evet işte torrent konusunda Laiquendo devreye giriyor ve size çok yararlı bir kaynak veriyor.. Buyrunuz.. Torrent programı olan Azuraus'u Kullanan arkadaşlar 6881 portunu açtığınız anda download larınızın hızlandığını gözle görülür bir biçimde farkedeceksiniz. tabi bu olay dosyanın kullanıcısının olmasıyla da doğru orantılıdır. amcamızın kafası yesile dönecek ve size sırıtıyor olacak aşağıdaki resim dosyasındaki 10.0.0.10 benim makinemin ağdaki İP sidir. sizde kendi makinenizin ağ ip sini yazın http://www.newtorrent.net/forum/attachment.php?attachmentid=59 http://www.newtorrent.net/forum/attachment.php?attachmentid=60 (Sitemde üyelik sistemi var, bir ihtimal üye olmayanlar açamayabilirler resimleri.. Eğer açamazsanız söyleyin düzelteyim.. He bu arada yazı KaMiKaZe kardeşime aittir. Benim değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bu arada bende acc yok, alabilmeyi beceren, fazlası olan, enim için zahmet edip alabilecek arkadaş var mı? Ben beceremedim acc açmayı bulamadım yani, yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 1024 adsl bağlantımız var ve 80 90 kb civarı Download ediyoruz.. Deneyin sizde anlayacaksınız.. Yoksa 2,5 gb dosya 5kb ile 1 haftada bitmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 laiquendo biraz daha açar msın ne yapacam dl yi hızlandırmak için yeni yeni torrnet kullanmaya başlıorum mesela o dedğin port u nasıl açıcam?? yani yeni torrent i yükledim hiçbirşey bilmiorum gibi bi anlatsan çok ii olucak[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Öncelikle bu portu ADSL modem'den açıyorsun.. Yani Adsl modem ayarlarının olduğu 10.0.0.2 gibi bir adres var.. sonra admin şifreni ve adını girince yukarıdaki resimde nereye ne yazacağın gösteriliyor... Önerim Azureus programını kullanman olacaktır.. Daha sonrasında ise downloadların kırmızı renkte iken bi bakmışsın 5 10 dk sonra Yemyeşil oluvermiş..[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 konu dısı olcak ama ben azureus kullanırken surf fln yapamıyodum sonra bit comete gectim rahatladım.bide torrent clientindeki port ayarlarını degistirince ne oluyoki?bisey farketmiyo sanıyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar