Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta Kayıt

Evr

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 11 Aralık 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
Kore versiyonunu indirip korecemi oynayacaksınız??

kore ver. 25 ile indiriyorum.Us versiyonu 2 3 ile iniyor.Onu indirene kadar biter beta =)[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
W3r3wolf, 11 Aralık 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
Kaçla çekiyorsun acaba? 2-3k ile bile çekemiyorum, sen gelmiş bana ne diyorsun.

Ben daha once indirmis oldugum icin indirmiyorum su anda, ama ben torrentten herhangi bir seyi max. hizda indiriyorum..
Xan Torrent kullaniyorum, uploadi kisiyorum, trackerlara da uye oluyorum.[signature][hline]Seek & Destroy
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam Demonoid'de var. www.demonoid.com

Client'i indirmek isteyenler bu siteye üye olsun ve ardından arama kısmına World of Warcraft yazsınlar.. Orda Beta Client çıkıyor karşımıza 2,5 Gb. Sanırım aradığımız US Client bu.

(konu dışı belirtmek gerekirse www.newtorrent.net Benim :) siz desenize torrent link'i var diye :) )
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ zaten yazılar ya korece çıkıyor ya da kare kare çıkıyor.. Ben gönderdiği resimlere belki elli kere baktım da neyin ne olduğunu kestirdim.. Hemen şak diye olmuyor.. O da yapamamış ve sormuş bi kaç kez daha denese yapacak..

(ilk başta onaylama butonuna bile yanlış bastım. Benim bastığım temizleme butonuymuş :) nerden bilim )
Sosyal ağlarda paylaş

Evet işte torrent konusunda Laiquendo devreye giriyor ve size çok yararlı bir kaynak veriyor.. Buyrunuz..

Torrent programı olan Azuraus'u Kullanan arkadaşlar 6881 portunu açtığınız anda download larınızın hızlandığını gözle görülür bir biçimde farkedeceksiniz. tabi bu olay dosyanın kullanıcısının olmasıyla da doğru orantılıdır.
amcamızın kafası yesile dönecek ve size sırıtıyor olacak

aşağıdaki resim dosyasındaki 10.0.0.10 benim makinemin ağdaki İP sidir.
sizde kendi makinenizin ağ ip sini yazın

http://www.newtorrent.net/forum/attachment.php?attachmentid=59
http://www.newtorrent.net/forum/attachment.php?attachmentid=60

(Sitemde üyelik sistemi var, bir ihtimal üye olmayanlar açamayabilirler resimleri.. Eğer açamazsanız söyleyin düzelteyim.. He bu arada yazı KaMiKaZe kardeşime aittir. Benim değil)
Sosyal ağlarda paylaş

laiquendo biraz daha açar msın ne yapacam dl yi hızlandırmak için yeni yeni torrnet kullanmaya başlıorum mesela o dedğin port u nasıl açıcam?? yani yeni torrent i yükledim hiçbirşey bilmiorum gibi bi anlatsan çok ii olucak[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle bu portu ADSL modem'den açıyorsun.. Yani Adsl modem ayarlarının olduğu 10.0.0.2 gibi bir adres var.. sonra admin şifreni ve adını girince yukarıdaki resimde nereye ne yazacağın gösteriliyor... Önerim Azureus programını kullanman olacaktır.. Daha sonrasında ise downloadların kırmızı renkte iken bi bakmışsın 5 10 dk sonra Yemyeşil oluvermiş..[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo
Msn | [email protected]
Torrent Download | NewTorrent
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...