Udinen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 o zaman 3 e çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 1.2.0 eu client ile gireibliyor muyum buna?[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 kore betada level 35 undead rogue karakterimden sıkıldığım için başka bir server'da alliance oynayayım biraz dedim. ilk dwarf warrior, sonra elf priest açtım. oynadım zevkliydi de. dün bir ara undead rogue ile girip raid, pvp falan varsa gideyim dedim, ama karakterimi bulamıyorum. server'ların yanındaki char kısmında sadece bir sunucuda (2) var. o da alliance karakterlerim. bütün pvp sunucularına tek tek gridim ama karakter ekranında hepsi boş gözüküyor. nasıl çözülür bilen var mı? edit: şimdi altavistadan çevirerek kore beta sitesine baktım da. sunucuları 8'er 8'er bakıma alıyorlarmış. bugün de 8 sunucuyu bakıma almışlar. 31'ine kadar bitirmeyi düşünüyorlarmış. sanırım benim sunucu da bakıma alınanlar arasında. karakterler şansa ben başka sunucuya geçtiğim zaman kaybolduğu için ben de sorun bende sandım. bizim DoomGuards olarak oynadığım sunucu kapalı şu an yani? girebilen var mI? [Bu mesaj Mirage tarafından 29 Aralık 2004 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ayne bende giremiyorum baska sunucuda hunter ile takiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 dün geceden beri kapalıydı hala açmamış lar mı hehe, bizde xrex le dwarf hunter takılıyoruz baska serverda açılınca bizimki görüsürüz.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hay a.k akrakterim silinmis ya giremiodum simdi girdimde yok karakterim acaba baska sournla karsılasan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 halen devammı bu beta vay anasını[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Karakteriniz listede görünmüyorsa (server listesi), bulunması gereken server'a giriş yapınca geri geliyor. Eğer server'a girmenize rağmen hala görünmüyorsa bir bardak su?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 karakterin bulunması gereken server'ı nerden bulcaz peki? server name'e göre sıraladığımızda en yukarda 3 pvp server'ı oluyordu. artık olmuyor. tüm pvp'e serverlarına tek tek girip denedim, hiçbirinde yok karakterler. bazı sunucular geçici olarak kapatıldı, boşuna denemeyin bence. 31'ine kadar yetiştirmeye çalışacağız yazmışlar sitede.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ya arkada$lar hala kimsenin bir fikri yokmu ne zaman biticek bu kore beta. Hala oynuyoruz iyi guzel ama insanin icinde ha bugun kapandi ha yarin kapanicak duygusu olduktan sonra zevk alamiyor insan.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 baktım cogu pvp servera bizimki low populationdu low olnaların hepsine baktım yok.baska bi serverda actım char onla oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 abi oyniyalim ya ne gezel işte =) ya bi yolunu bulsak da şu server isimleri ciksa, herkez toplansa bi yerde hep beraber oynasak ayri gayri olmuo böyle elin korelileriyle hic sevmezdim saten star craft tan beri abuk subuk oynar deli ederlerdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Açıkcası söyliyim kore beta da oynamak beni oyundan souttu.Chardandır dedim undead warlocktu bi de elf rogue açtım farkeden bişiy olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Şimdi de login olmaya calısınca da boş bir realm list sayfası geliyor.Neyse 1.5 senedir sıkılmadan battle netteyim oranın yolu gözüktü gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bende soğudum oyundan yaw solo solo bıktım şimdi bide paladin açtım daha zevkli geldi oyun bea ama rogue m dan vazgeçmem[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heavensdoors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya millet o SSN felan baya kastım ama yok yaa bi utrlu cıkmadı yarım saatten fazldır uğraşıyorum :( lutfen elinde olan varsa bana gonderebilir mi ? bir de shu an download ediyorum bu 2.4 gb mı yaa hakkikaten...yuh yaf valla ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 zaten account alımları bitti coktan birilerinde fazla varsa veya daha oynama istemiyolarsa onlardan temin edebilirsin ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eet arkadaslar ya kore beta da oynamak istemyen bana acc sini verebilirmi acaba hatta acc vermeye bile gerek yok sadece oyunu birazcık oynamyak için istiyo m ya msn adresimi verem de ben varsa bi hayırsever gelir bana [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar