Jezz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 fazla acctı olan atabilirmi öm den[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ayni sekilde kullanmayan accsi olan bi arkdas varsa banada lazim ssn ler hepsi kullanilmis :([signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 banada banada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
earth23 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Arkadaslar SSN lerin hepsini denedim bir tanesi bile olmuyo... Eğer elinde fazla bir tane olan bir arkadas varsa cok sevinirim... Buradan veya [email protected] Saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 betanin 27'sinde biteceği hakkında söylentiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bugun 27 si yanli$ bilmiyosam henuz bi geli$me yok gibi.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ups bugun 26 siymi$. Fakat oynayabildigimiz yere kadar oynariz nabalim.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben giremiyorum şu an hiç bir sunucuya. ne güzel di mi? kore sitesine baktım, hala bitiş tarihiyle ilgili bir haber göremiyorum. handshaking kısmını geçiyor, success diyor. connecting deyip orda kalıyor. sonra disconnected from server mesajıyla ana ekrana geri dönüyor. giren var mı?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bendede ayni mirage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bende de aynı sekilde mirage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ben hala giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bende sorcak birini arıyodum servermı patladı acaba diye.giremiyorum bende hala.baska serverlara baglanıyo ama onlardada cok lag var bazılarınada hic baglanmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 oh düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ya evet ya eer farsa fazla acc i olan butun ssn ler kullanılmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 boach git ders calis sen :)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ya duke sensen varsa fazla versene lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ben day duduk deil :) olsa zaten direk yollicam sizede bulacam az bekleyin siz noyana veozgure ayarlıcam da[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ya deli olucam inanilmaz kaynaklardan ssn araştiriyorum falan yok yok hep dolu, arkadaşlar bu beta ne zaman biticek, nedir durum bana bir bilgi verirmisiniz, bu kadar da olucagini hic tahmin edemiyorum bir türlü, bütün ülkenin numaralari mi alinmiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 İnanamiyorum yahu bütün dünya mi kore ye gömüldü??? buldugum bi tane snn de calişmaz mi =) ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Nihayetttt kardeşimle yürüttügüm hummali calişma sonucunda, 3 adet account aldim ahaha =) süper mutluyum. Kardeşime cok teşekkür ediyorum, bugun aldim haha =) süper. Benim kardeşin elinden hicbişi kurtulmuo bu tip konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 arkadaşlar 2 tane acc yollayan olursa sevinirim...mail: [email protected] yollayana 5 tane gmail davetiyesi beleş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bana bir tanecik account yada SSN bulana ne isterse vericem lütfen!![signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: arkadaşlar 2 tane acc yollayan olursa sevinirim...mail: [email protected] yollayana 5 tane gmail davetiyesi beleş ahahahhaha hiç gulecegim yoktu bide 2 tane istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar