Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta Kayıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayni sekilde kullanmayan accsi olan bi arkdas varsa banada lazim ssn ler hepsi kullanilmis :([signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........
Mesaj tarihi:
ben giremiyorum şu an hiç bir sunucuya. ne güzel di mi? kore sitesine baktım, hala bitiş tarihiyle ilgili bir haber göremiyorum.

handshaking kısmını geçiyor, success diyor. connecting deyip orda kalıyor. sonra disconnected from server mesajıyla ana ekrana geri dönüyor.

giren var mı?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Ben day duduk deil :) olsa zaten direk yollicam sizede bulacam az bekleyin siz noyana veozgure ayarlıcam da[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Mesaj tarihi:
Ya deli olucam inanilmaz kaynaklardan ssn araştiriyorum falan yok yok hep dolu, arkadaşlar bu beta ne zaman biticek, nedir durum bana bir bilgi verirmisiniz, bu kadar da olucagini hic tahmin edemiyorum bir türlü, bütün ülkenin numaralari mi alinmiş yahu
Mesaj tarihi:
Nihayetttt kardeşimle yürüttügüm hummali calişma sonucunda, 3 adet account aldim ahaha =) süper mutluyum. Kardeşime cok teşekkür ediyorum, bugun aldim haha =) süper. Benim kardeşin elinden hicbişi kurtulmuo bu tip konularda
Mesaj tarihi:
Bana bir tanecik account yada SSN bulana ne isterse vericem lütfen!![signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

• Yeni Oluştur...