karpuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 The Dig diye Lucas Artsın çok eski bir adventure ı vardı hatırlayan hatırlar bilen bilir... kazaa dan arattım yok bu oyunu nerden indirebileceğim hakkında bilgisi olanların cevaplarını sabırsızlıkla beklemekteyim... lol[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Oyunu biraz tarif etsene GALİBA Bende var....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 waaaaaaaaaay çok ii yaaa abi nası bulcaanı bilmiorum ama sağlam bi oyun :)) oyunun başında (hatırladıım kadarıyla) NASAdan mı ne bi takım uzaya, dünyaya yaklaşmakta olan bi astroide gönderiliyolar, bu astroidi incelemek için kazı yaparken bizim KeNKlerden biri bir kapı buluyor, astroidin aslında bi uzay gemisi olduu ortaya çıkıyor falan.... (oynamaya kalktıımda bayaa küçüktüm bi pok anlayamamıştım eheh kürekle bikaç yerdeki taşı kazdım o kadar :) )[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Burada olması lazm. Nedense giremiorum belki siteyi kapatmışlardır. Üye oluosun indirmek için. Parasız zaten. Download'a tıklayınca oyunun sayfasında sıraya sokuyo seni(Login yapmış olman lazm). Kaçıncı sırada olduunu gösterio felan. İnşallah kapatmamışlardır siteyi.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 04 June 2003 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 soundblaster awe 32 kutularının içinden çıkıyo... sahip olan varsa vardır onda..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Zamanında almıştık soundblaster ehehe o oyun var Lucastarts ın en baba adventure oyunlarından dır.. konusunu bildiğim kadarı ile Stephen Spilberg [yanlı$ hatırlamıyorsam] yazdı.. elimde olsa yine oynarım yine oynarım yine oynarım.. mükemmel konu mükemmel senaryo.. [bkz:monkey island serileri] Bring diye bir eleman vardı ölüyordu falan .. life crystal la onu canlandırıyorduk eheh süperdi ya.[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 orada Dig varsa kırpılmış versiyonudur.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 iyi bir connection um olsada bende çeksem netten ama yurt dışı çıkışları hala düzelmedi sözde 4-5 gün sürücek ya bunların hiç bir sözünede mi güvenilmiyor ?[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yoo tam versiyon bundled software.. bitirdim hatta o bring de life crystal ın acısını çekiyo sonra.. adam 60 yaşını buluyo :9.. ahh ahh neydi o oyu nbaşında ,ingce yoktu o zamanlar, rayo muhabeti yapmak gerekiyomuşda bulamamıştı mbi türkü.. kuzen gleip yapmıştı orayı aHHHH!!![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 off ya super bir oyundu hatirliyorum dunyayi kurtarmak icin gidiyodunuz patlatmaya.. patlatiyodunuz sonra iceri vs giriyodunuz hatta biri oluyodu sonra canlaniyodu vs.. cok iyi oyundu yaw[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ben kutuda almıştım o oyunu.Hatta biyerde kitabı da satılıyordu onuda almıştım oyun hoşuma gitti diye. Zamanının en güzel icon adventure oyunlarından,ama harbi zordur.[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP..........
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bende var, oyun direk CD'den oynanıyor, install olayı yok yani.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 aletin başında tableti okumak gerekiyodu ya hani.. orası biraz saçmaydı..[hline]Ben akıllıyım.
Öne çıkan mesajlar