elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 halamların kumburgazdaki evinde oyleydi. bakkal yok birşey yok tabii adamların biberi domatesi umurtası patlıcanı kendilerinin hesi bahçelerinde yeistiriyorlar. gerci yumurta zor bir olay haftada bir kere falan yiyebiliyorsun. adam gibi yiyebilmek icin gunde 2-3 tane en az 4-5 tavugun bir de cevval bir horozun olması lazım. bir horoz yetmez ama 2 olsun.[signature][hline]...
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hergün yumurta yiceğimi düşünürsem evimde tavuk-horoz'lar grup s*x yapmalı[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Fabrikalarda seri üretime tabi tutulan tavuklara yapılan bir yöntem : normal şartlarda bir tavuk 2 günde 1 yumurta verirken bu fabrikada haywanlar 2 günde 4 yumurta veriyor. olaya bakın.. haywanlar büyük bir alana tıkılıyor paso yemleniyor. 12 saatte bir yüksek bir ışık veriliyor odaya pat haywanlar yumurtluyor.12 saat sonra bida haywan gününü şaşırıyor.böle 8 saate bir verenlerde var diye duymuştum.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 horoz olmasada yumurtlar ki zaten. öyle biliyorum yani.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Sözlükmüş..
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Abi neden boyamışlar onu anlamadım ben.[signature][hline]Image is everything, so play with it.
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sallıyorum ama sarı yumurtalar daha iyidi sanırım.. kabukları daha sert onu biliyorum ama.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Sözlükmüş..
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Bıshop, 04 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki: Fabrikalarda seri üretime tabi tutulan tavuklara yapılan bir yöntem : normal şartlarda bir tavuk 2 günde 1 yumurta verirken bu fabrikada haywanlar 2 günde 4 yumurta veriyor. olaya bakın.. haywanlar büyük bir alana tıkılıyor paso yemleniyor. 12 saatte bir yüksek bir ışık veriliyor odaya pat haywanlar yumurtluyor.12 saat sonra bida haywan gününü şaşırıyor.böle 8 saate bir verenlerde var diye duymuştum. psikolojik yontemle zayıflamayı duymuştum ama boylesini ne ilk defa goruyorum. ohannes diye şaşakalıyorum.[signature][hline]...
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Nebiliyonuz onun timsah,kuş,böcük,kaplumbaaa yumurtası falan olmadığını? Devir değişti artık.Para kazancam diye millet birbirini öldürüyo.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yorum?:=) çok iyi ya direk uraşmadan olaya girmiş arkadaşımız.. Yorum Turkiyede insanların kafa yapıosı deişmedikçe daha neler gorucez...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command....
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gafam girsin derim.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: harvester, 04 Ocak 2005 22:52 tarihinde demiş ki: horoz olmasada yumurtlar ki zaten. öyle biliyorum yani. senmi yumurtlatacan? eheueh.
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 evet kümes fantezim var..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Zeytinleri bile boyayan bir anlayış :) herşeyi bekleyebilirsin...[signature][hline]--- God is in the TV ---
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: horoz olmasada yumurtlar ki zaten. öyle biliyorum yani. Tavuklar meryem ana gibi arkadaşın kümeste..ehe :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: lord_elvyn, 04 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki: easter egg işte onlar. abi sabah sabah, ne alaka ya eheheh :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 O beyaz ve ten rengi yumurtalarının farkı yedikleri yemlerin farkından Normal yem yerlerse (tahıl mısır falam) sarı oluyor bildiğimiz Ama yapay yem yerlerse beyaz oluyor[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: felixxx, 04 Ocak 2005 22:40 tarihinde demiş ki: alttan paskalya yumurta çıkmadı allahtan... ya da tavuğun hayal gücüyle yaptığı ilustrasyonlar filan HAHAHAH iidi bu[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Penthesilea, 04 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Adamlar kendilerini aşmışlar ya. Korkuyorum yakında tavuk klonlar bunlar yok işe kedi köpekten başlarlar.. Görmüyomusun topkapıda kedi köpek kalmadı be..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Öne çıkan mesajlar