felixxx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Standartimdir her sabah kahvaltimda yumurta yerim. Her hafta düzenli olarak bostanlida bi tavukçudan yumurtalarimi alirdim ama bi bu hafta alcağım yer uzak geldi pazardan alayım dedim. iyi aldımda, şu esmer köy yumurtalarından..herzaman standart yumurtacımdan aldıklarımın aynılarından güya.. Olaya bak, yumurtayı suya koydum, haşlıyorum.Tamam haşlandı. tabağa almadan önce peçeteyle kurularım. yumurtayı aldım bi kurulayım dedim yumurtadan boya çıktı..dış boyası yani.. biras daha kurulayım dedim alttan beyaz bi yumurta çıktı..herzaman aldığım yumurtaları kuruladımmı rengi çıkmıodu.. vay be 3 kağıtçılar dedim.. yorum?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gidip adamın kafasında kırsaydın[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 "ye & öl" o yumurtaların adı[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Eh 3 kagıtcılık Turkıye'de artık alısılmıs bır olay olması lazım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Adamlar kendilerini aşmışlar ya. Korkuyorum yakında tavuk klonlar bunlar[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 easter egg işte onlar.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ahahah coktan yapmıslardır bıle yumurtaları bıle boyle yaptıklarına gore[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yakında babamı felan da kontrol edicem.Değiştirmişlerdir belki pazarda felan :hmm:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yeni tavuklar öyle yumurtluyo moda o[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sildikten sonra altından siyah renk çıksaydı naapcaktın bakalım[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Güvercine tutkal ile tavuk tüyü yapıştırıpta piliç diye satılacağı günler yaklaşmakta arkadaşlarım :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 adama sölesen " la gabuunu mu yijen sanki " der[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya walla bı kere borekcıden lımonata ıstemıstım ıcınden bocek cıktı abı dedım bocek war koskoca delıkanlısın bı seycık olmaz dedı bızde eyw abı sagolasın dedık[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 su saatten sora yenicek yemek kendi bahcende yetistirilmis domates yada anneannenin elleriyle hazirladii nefis tarhanadir. eger sennin böle beslenme ihtimalin yoksa günden güne zehirlenmeye mahkumsun arakadasim. ne arena kutrarir ne reha muhtar[signature][hline] [Bu mesaj sidd tarafından 04 Ocak 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 alttan paskalya yumurta çıkmadı allahtan... ya da tavuğun hayal gücüyle yaptığı ilustrasyonlar filan[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: -Mix-, 04 Ocak 2005 22:39 tarihinde demiş ki: adama sölesen " la gabuunu mu yijen sanki " der sende ''amca onun bütün vitamini kabuğunda ama'' dersin amca bi hafta düşünür ondan sonra hehe[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 2 renk yumurta oluyorya beyazla ten rengi gibi ne farkı var bunların ?[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Gerı gotursen bence kabuk yerıne Allah'ın hıkmetı ıste fln derler :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bi tavuk bi horoz alsam eve.. hergün ilişkide olsalar.. tavuk ne sıklıkla yumurta verir?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Senı doyuracak kadar werır dıye dusunuorum :p[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 "ben allahın hikmetine para vermiyorum koy umurtasına para veriyorum."[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 adet olarak.. ya da 1 horoz alsam 3 tavuk alsam bi haremim olsa daha iyi olur heralde...ehehe[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 oha be o boyanın maliyeti aşmazmı yumurtadan elde etcekleri karı ayrıca haşlarken niye bişey olmadıki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 maksat sahtekarlık olsun diye laboratuar bile kurarlar =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 04 Ocak 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 peki yumurtanın içinden ne çıktı?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Sözlükmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar