Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni server açılıyormuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Centour icin bir tank gurup ve assassınlerden olusan bır gurup yeterlı sadece 10sn ve centour yerde,Ko nun paralı donemınde kesmıstık bız hem ada1 hem ada2 de esas sorun kesmek degıl ama kestıkten sonra clan master lootlamak zorunda :) Baya bır kargasa olduda o yuzden ada2 de kestık bıde :)
Mesaj tarihi:
onu bugun iki kez yatırdık hahhahaha ;) adam kıl oluyor artık bize SCARFACE i gecen aksam 3 kere yatırdım. Assaian olmus ..Sirkaos sanirim ORC olur tekrardan pm atmam lazim bi sorak bakalim
Mesaj tarihi:
sorun orda biz bu yaratıga 8 kere girdik . diez human lardan ilk deniyen biziz.ama yemedi bir taytay la bu is olmaz .. bundan 1 ay onceydi .. bize noob ass lazım yani aslında sole oyunu bırakmıs 50 level adamlar lazım yardım icin. Red devilskanın %50 si turktur arkdaslar.geri kalan lar koreli .. IVIN ının tamamı turk . sonucta pelerini almamız lazım . ETERNİTY lerden once..adamlar np transferi yapıyorlar biz hic yapmadık QqQ da bilir.sadece savastık..simdi cuma günü bir kez daha denicez DİEZ de.bakalim bu sefer olucakmı busefer 8 tane 60 lık warriorumuz 3 60 lık heal priestımız var . bizde anlamadık neden indiremedik.daha onceki serverlarda bu isis basarmıstık cok kez hemde combo yaparak assaainlarda qqQ iyi bilir.
Mesaj tarihi:
warriorlarla bişey yapamazsın tank assassınler olacak hp setlerı Gıymıs kısıler 1cı gurupta 2 full healler 1 buffer 5 tane heall setlı assassın olacak lvl 60 veya ustu 2 cı gurup sadece %10 %20 vuracak Buffer bıle lazım degıl aslında onlara ama tank gurup hıc atack kesmeyecek Darbelerı onların yemesı gereklı. Bıde Yaratıgın gucu %10 un altına ındıkten sonra Res beklersenız kesmenız cok zor. + Buyuculerınızınde Sonradan hasar veren buyuler atmaları sat. Olay 30 sn de bıtıyor bu sekılde olursa. I love Feart Zamanında Boyle olmustu :)
Mesaj tarihi:
NeoZEB benim nick qqO deil oQo :)[signature][hline]Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
Clan:RoguE CrackaZ

Mesaj tarihi:
Nereye kadar kasacaksınız yahu her acılan serverda char kasmanın anlamı nedır sız doktore gıdın derım ben bır kontrol etsınlker sızı bu ne dır abi allah sıze akıl fıkır versın[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
said:
warholl, 04 Ocak 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
warriorlarla bişey yapamazsın tank assassınler olacak hp setlerı Gıymıs kısıler 1cı gurupta 2 full healler 1 buffer 5 tane heall setlı assassın olacak lvl 60 veya ustu 2 cı gurup sadece %10 %20 vuracak Buffer bıle lazım degıl aslında onlara ama tank gurup hıc atack kesmeyecek Darbelerı onların yemesı gereklı. Bıde Yaratıgın gucu %10 un altına ındıkten sonra Res beklersenız kesmenız cok zor. + Buyuculerınızınde Sonradan hasar veren buyuler atmaları sat. Olay 30 sn de bıtıyor bu sekılde olursa. I love Feart Zamanında Boyle olmustu :)

şşt sen kimsin kardis :=)
ben crystal[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2
Mesaj tarihi:
praxtor, praxt0r, nodost, tdk2 bunlardan biriydi lvl yüksek olan :) ama hangisi hatırlamıyom

diez ve ixgenonda praxtor yüksek onu hatırlıyom ama ares çok eski :)))
Mesaj tarihi:
Ya bu adamlar yeni server açacağına serverlerı birleştirseler ya daha güzel olmazmı :) Nasıl ares1 deki char ı ares2 de kullanabiliyosak aynı şekilde hepsini birleştirseler.... Ah diyorum o zaman... :))))))
Mesaj tarihi:
Ozman bi DTS ye 5 dk bir vurup her 10 dk lagden ölürdük:D Harpy partisi imkansız hala gelir. Millet breth te Dk bile kesemez:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
Karakter transferi diye bir olay varmış! ama tam emin değilim:) Parayla karakterini başak servera taşıyorlarmış.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
  • Yeni Oluştur...