MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 En sonunda beginner helper bitti 500 k geldi böylece 780 k oldu bunu nasıl çoğaltayım lvl 30 warrior oldum.Para lazım chitin almak istiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yani abbys mi kasiyim sizce. Chitin içiiiiiiiin !!!!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Goblin kesersende olur . İyi item ve goblin parçaları verir . Dene istersen . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 En iyi para kekuri ring'de var.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kekuri ring i fazla alan olmuyo ki . Cok pahalııı.[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kekury ring demeyin. kötü anılarım ve yaptığım mallıklar depreşiyor. :(:([signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 orc ise goblin derim human ise önerim abyss Sebep: abyss de human ağırlıkta orcları barındırmıyorlar toplarsın biseyler ama uzun sürer goblinde gem gibi değerli bisi çok nadiren çıkar ama her goblinden 1k para çıkıyo :) bide goblin armorlar tanesini 30k satarsan seri bi sekilde satış yapabilin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ticaret :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.