MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 En sonunda beginner helper bitti 500 k geldi böylece 780 k oldu bunu nasıl çoğaltayım lvl 30 warrior oldum.Para lazım chitin almak istiyorum
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yani abbys mi kasiyim sizce. Chitin içiiiiiiiin !!!!!!!!
xantia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Goblin kesersende olur . İyi item ve goblin parçaları verir . Dene istersen .
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kekuri ring i fazla alan olmuyo ki . Cok pahalııı.[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kekury ring demeyin. kötü anılarım ve yaptığım mallıklar depreşiyor. :(:([signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 orc ise goblin derim human ise önerim abyss Sebep: abyss de human ağırlıkta orcları barındırmıyorlar toplarsın biseyler ama uzun sürer goblinde gem gibi değerli bisi çok nadiren çıkar ama her goblinden 1k para çıkıyo :) bide goblin armorlar tanesini 30k satarsan seri bi sekilde satış yapabilin.
Öne çıkan mesajlar