Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 başın sağolsun :([signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Aurora, 02 Ocak 2005 15:57 tarihinde demiş ki: sanırım benim de balığım ölmek üzere :( veteriner de kapalı naapsam ki? Bence cidden öle dusunuyorsan onu iyice sev, öp, okşa..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ben benim köpeğim bile duygu sömürüsü yaparken bile üzülürken, böyle birşey düşünmek.. çok üzüldüm, başın sağolsun..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 neden öldü ki yaw :([signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Soguklardan cok etkileniyorlar die biliyorum.[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 benim 5-6 sene önce bi köpegim vardi ... boxer cinsinde.. bodrumdaydik o sirada... ve köpegimizin adi arthus'du... gercekten cok seviyoduk... hergün kapiyi acardik onun icin toletini fln yapip gelirdi dolasip... bi gün yine kendiliginden disari firlamisti kapi acilinca.... aksam komsulardan birisii geldi ... ve anneme '' abla .. köpeginiz yerde yatiyo yukarda'' dediginde annem disari firladiii... ve bizide o zaman cok kücük oldugumuz icin komsuya birakmisti... annem önce onu kucaklayip veterinere götürmek istedi ama taksicilerden hicbirisi annemi elinde yari baygin bi köpekle arabalarina almak istemediklerinden.... annemin israrlarina ragmen sonunda bi taksici almis... ama veterinerin önüne gittiklerinde tam....( o siralar sadece bi tane veteriner vardi Bodrum'da...) veterinerde toplantida oldugundan bakmamisti :(annemin yalvarmalarina ragmen ve annem arthus'un bedeninin yavasca sogudugunu hissetmis ve onun cansiz bedenini tekrar torbaya sarip ewe getirmisti... onu kaybetmistik... bütün gece agladigimizi hatirliyorum.. sonrada kendimize zor gelmistik..sanki o bizim ailemizden birisiydi... kardesimiz gibi... insanlarin keyifleri yüzünden onu kaybettigimize üzülüyorum... insanlar cok acimasiz... ve ölüm nedenine gelince.... o siralar yaz oldugu icin... akrep sokmus olabilir diye düsündük yada site bekcilerinden biri yapmis olabilir diye düsündük .. cünkü sevmiyodu köpekleri korkuyodu .... isin kötüsüde serefsiz taksicilerden birisi ''cöpe at noolcak'' gibilerinden bi laf sarfetmiss iste bazi insanlar bu kdr acimasiz olabiliyo... ondan sonrada o büyük aciya dayanamadigim icin kücük hayvanlarla yetiniyorum balik ve hamster gibi.. ama hicbirisi köpegin yerini tutamaz bence... neyse bende bi acimi sizle paylasmak istediim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Vallahi başlıcam artık silmeyin lan mesaglarımı 2 tane msg ım silindi yeter lan.[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sucu mesaji silende degil kendinde ara birazda. keyiflerinden silmiyorlar mesajlarini, sacma sapan seyler yazarsan silinir, kurallari oku, terbiyeni takin ondan sonra gel foruma yazi yaz.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 04 Ocak 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Başın sağolsun :([signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya benim 6 senedir beslediğim kuş öldü tamamen göçmüştüm artık evde bir kuş sesi yok ev acayip boş geliyo[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Geçer acısı yakında ama koyucak kesinlikle.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar