Alexey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 cpyu oc ettim ama bilgisayar şimdi açılmıyor sanırım boardun desteklediği sınırın üstüne çıktım.bios pilini çıkarıyorum olmuyor.asus p4c800 için bios recovery nasıl olur yada biosa nasıl reset atabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bios kitapcığında pili çıkardıktan sonra board üzerinde 2 tane PINi kısadevre yapman lazım diyordu. Başıma gelmişti. Fakat tamamen orda denilen şekilde yapman lazım :) Bakayım senin board kitapçığı hakkında bi yazı bulabilcekmiyim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Senin dediğin clear realtime clock ama P4C800 lerde nerede o yerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 campır vardır anakartın üzerinde onu sök yanına tak aç makineyi sonra kapat sonra eski yerine tak tekrar aç[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 04 Ocak 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 heheh bu ne ya manavdan domatesmi alıyorsun fizz :) Sen gene bi manuel bul iyice oku sonra fizin dediklerini yap :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 manuelde yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 beni dinle kitapçıkla olmaz o iş.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 adamin board'u yaktiracaksin fistan. :) bikac tane jumper var her boardda, bari hangisini kurcalayacagini anlatsaydin. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben gereken jumperı buldum 1-2 normal 2-3 reset yazıyormuş denedim yine olmadı.bütün parçaları söküp takıcam bir ara olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sen işlemciyi yakmışsın at çöpe. ya da ben geliyim alayım senden ben atarım giderken çöpe onu.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 işlemciye çıkarıp baktım yandığına dair üzerinde bir belirti yok.işlemci öyle kolay yanmaz benim bildiğim daha öncede olmuştu böyle o zaman kapalı tuttum birkaç saat sonra açtım çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bios recovery yaptıktan sonra sakın açma makineyi.Recovery yap jumperı eski yerine tak ve aç.Kitapçıkda mutlak ayazıyodur o özellik varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 cpu yanmış olsa ram takılı değilken bilgisayar açıldığında bip sesi gelmez değil mi yanılıyor muyum yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 fizban'a title verilsin "Fistan değil" diye :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 neyse artık ben tek tek söküp arkadaşta deniyeyim parçaları ram mi yanmış ne yanmış anlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Fistan, 04 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki: sen işlemciyi yakmışsın at çöpe. ya da ben geliyim alayım senden ben atarım giderken çöpe onu. Hangi yoldan gidion fistan beraber atarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar