Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil mainboard bios sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cpyu oc ettim ama bilgisayar şimdi açılmıyor sanırım boardun desteklediği sınırın üstüne çıktım.bios pilini çıkarıyorum olmuyor.asus p4c800 için bios recovery nasıl olur yada biosa nasıl reset atabilirim?
Mesaj tarihi:
Bios kitapcığında pili çıkardıktan sonra board üzerinde 2 tane PINi kısadevre yapman lazım diyordu. Başıma gelmişti. Fakat tamamen orda denilen şekilde yapman lazım :)
Bakayım senin board kitapçığı hakkında bi yazı bulabilcekmiyim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
campır vardır anakartın üzerinde onu sök yanına tak aç makineyi sonra kapat sonra eski yerine tak tekrar aç[signature][hline]i love this game!
youth only zone!

[Bu mesaj Fistan tarafından 04 Ocak 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adamin board'u yaktiracaksin fistan. :)
bikac tane jumper var her boardda, bari hangisini kurcalayacagini anlatsaydin. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
işlemciye çıkarıp baktım yandığına dair üzerinde bir belirti yok.işlemci öyle kolay yanmaz benim bildiğim daha öncede olmuştu böyle o zaman kapalı tuttum birkaç saat sonra açtım çalıştı.
Mesaj tarihi:
Bios recovery yaptıktan sonra sakın açma makineyi.Recovery yap jumperı eski yerine tak ve aç.Kitapçıkda mutlak ayazıyodur o özellik varsa
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 04 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
sen işlemciyi yakmışsın at çöpe.
ya da ben geliyim alayım senden ben atarım giderken çöpe onu.

Hangi yoldan gidion fistan beraber atarız :D
  • Yeni Oluştur...