Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverlardaki Rogue Çokluğu..

Instigator

Öne çıkan mesajlar

said:
spawn77, 02 Ocak 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Doğru paladin Rogue için iyi bir seçim olacaktır. Ama ne kadar güçsüzde deseler işini bilen bir warrior Her rogueyi alabilir. Mageyide alır paladinde yatar :)

Üstad naptın sen.Warrior mage i nasıl alıyo tek basına veya rogue u ?[signature][hline]öttürürüm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 04 Ocak 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
said:
spawn77, 02 Ocak 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Doğru paladin Rogue için iyi bir seçim olacaktır. Ama ne kadar güçsüzde deseler işini bilen bir warrior Her rogueyi alabilir. Mageyide alır paladinde yatar :)

Üstad naptın sen.Warrior mage i nasıl alıyo tek basına veya rogue u ?

evet biraz abartmıs galiba arkadas =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 04 Ocak 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
ya böyle şeyler tartışmak ne kadar anlamsız,
1.si denge wardır illaki yoksa da nerf war :)
2.si charına hakim olan her zaman kazanır

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 04 Ocak 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]

1. denge nin 'd' si yok oyunda şuan
2. a vs h için tamamen doğru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rogue oynarken en hoşuma giden şey, adama kendimi gösterip hemen stealth olup bir köşede beklemek. adam ilk önce panik oluyor, büyücü ise hemen üstüne koruma büyülerini atıyor etrafta geziyor. 1 dk falan geçtikten sonra yavaş yavaş işine devam ediyor ama hala etrafa bakiyor hala oralarda olabilirim diye. ben biraz da bekliyorum. health'i manası azalmışken adamın saldırdığı mob'u öldürüp el sallayıp gidiyorum olay yerinden. zevkli oluyor.

cok komik yaa cidden cok komik bun sürümlerin hala gezegende olması
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla ilgili tum yazıları okumadım dogrusu ama anladığım kadarıyla genel olarak beta versiyonu göz önünde bulunarak arkadaşlar konuşmuş .Gerçek şu ki WoW da her bir class ın artıları ve eksileri var .Ve her server da ise oyuncuların tercigine dayalı olarak bazı classlar one cıkıyor baılarında rogue onde bazılarında mage ama işini iyi bilen biri class ı ve level i ne olursa olsun kolay kolay inmez ineceksede yanında bir iki kişi goturur .ama dogrusu roguelerin gizlenip en hazırlıksız anda saldırması çok buyuk bir avantaj (kullanmayı bilene) .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...