screamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sınavı 35 dk da bitirdim kadın kağıdı aldı ama beni çıkartmadı bende sınıfın penceresine oturdum pencerin önünden gelen geçen kızları kestim :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sınaw esnasında bıle euheu hıc boş durmuyosun Maşallah[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Lol hepsi bunun gibi soruların :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: somebody, 04 Ocak 2005 13:06 tarihinde demiş ki: bu sorular gerçekten var mı ??!! yaralıyı dövmekle ilgili soru var , çünkü benim girdiğim sınavda sorulmuştu :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar