Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Evet arkadaşlar bakıyorum forumda bir çok kişi 10 bine araba tavsiyesi 20 bine uygun araç diye topic açıyor ayrıca şahsen bir kaç araç arasında omu iyi bumu iyi diye sürekli topic açıyorum Hem başlıkların sabit kalması hemde tavsiyeleri tek bir alanda toplamak açısından böyle bir başlık açmayı uygun gördüm Belki bir faydası olur ve artık araç tavsiyeleri buradan yapabiliriz Postlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 zaten cok fazla konu açılmıyor niye az açılan konuları tek bi topicte toplayalım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 butcem 10.250 ile 49.500 arasi degisiyor ne alayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 İçinde küfür dahi edilmemiş bir araba arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 icinde kufur edilmemis 0 araba bile bulamazsin turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 arabalar çok pahalı mnsy ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 troll kokusu geliyor burnuma ifil ifil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 butce yeterli bi kıstas olamaz herkesin ayrı topic acmaya devam etmesi lazım kimi 20bin tl limitte spor arıyor, kimi cocuguna guvenli ilk araba, bir digeri az yakan station. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 60 bine kadar araba bakıyoruz şu an mazda 3 ya da suzuki crossover düşünüyoruz. Sedan ya da suv, jeep, crossover artık her ne deniyorsa o tarzlarda araba bakıyoruz. Az yakan, otomatik vites, sportif bir araba arıyorum, var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 qasqai al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 passat tsi candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar