kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bayağı bi konu açılmış ama istediğimi bulamadım ya .. resident evil 2 nin dvd sini çektim ancak img formatında açıldı dvd ye çekicem ama çekemiyorum nero 6 nin bütün programlarını denedim bi tane udf/iso olarak yzdım çalışmadı halbuki verdiği hata bu şey 2 gb den büyük udf formatında yazın gibilerinden birşeydi öncelikle bu img dosyasını nasıl açıcaz bunun bir yolu varmıdır arkadaşlar ? yazamıyorum dvd ye.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 deliricem ne zaman konu açsam yardım için çözümünü kendim hallediyorum :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 =P cahilik napalım..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 nasıl hallettin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ehe amele kingpin :-) Nero ile açabilirsin. Yada Daemon Tools.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.