kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bayağı bi konu açılmış ama istediğimi bulamadım ya .. resident evil 2 nin dvd sini çektim ancak img formatında açıldı dvd ye çekicem ama çekemiyorum nero 6 nin bütün programlarını denedim bi tane udf/iso olarak yzdım çalışmadı halbuki verdiği hata bu şey 2 gb den büyük udf formatında yazın gibilerinden birşeydi öncelikle bu img dosyasını nasıl açıcaz bunun bir yolu varmıdır arkadaşlar ? yazamıyorum dvd ye.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 deliricem ne zaman konu açsam yardım için çözümünü kendim hallediyorum :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 =P cahilik napalım..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 nasıl hallettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ehe amele kingpin :-) Nero ile açabilirsin. Yada Daemon Tools.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar