Sholver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Elimde iso uzantili ps2 oyunu var memorex marka DVD-R ye burn ettim magic iso maker isim bir programin iso burner iyla ... fakat PS2 okumadı [ps2 imde sorun yok kopya oyunları sorunsuz oynuyorum çp. olayı var yane] daha önce bu tarz durumla karşılaşmış yada ps2 oyunu çekip dvd ye yazıp oynayabilmiş varmı bana yol gösterebilcek... ???[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yokmu bilsii olan aw :([signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 dvd decrypter kullan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.