Reumer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 evet bundan alabilceğim bir yer bilen varmı? siyah olanından arkasında U2 grubunun imzaları falan var hani türkiyede bulunan bir yer varmı? yada türkiyeye güvenli bir şekilde getiren bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 d&r[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 u2 grubunun imzaları falan çok önemli değilse 40gb'lık almanın çok bir anlamı olduğunu sanmıyorum neyine yetmez yani 10 veya 20 gb mp3 =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bana yetmez mesela öyle devasa bir mp3 player beni de çekiyor asında ama harcayacak param yok. 40GB'tan aşağı almam hddli bir şey olacaksam İhtiyaca göre değişir tabi[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 evdeyken bilgisayara takıp usb 2.0 ile ek harddisk olarak kullananlar var. oyunları ipoda yükleyip ipoddan falan oynuyolar bazıları mesela.. bazılarının işine yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 u2 special editionlar 20gb zaten 40gb oldugu bilgisi biraz yanlis gibi .. en azindan ben hic duymadim.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 u2 special edition 20 gb boyner magzalarinda var 450~ euro 400 euroa ya normal 20 gb lik alabilirsin ama sana tavsiyem iSkin alman biryerden almadan kullanma pantolonumun kumasi bile ipodun camini cizdi ipod alali 5 gun oldu ve su an alet 2. el gibi =/[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 feci çiziliyo feciii kendi kabına gire çıka ekranı çizik çizik oldu. ben elektronikaletlere müthiş bakan bi insanımdır, aldıktan bi kaç ay sonra bu hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar