Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bence topic silinmesin cünkü icinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 site çöktü anasını satayım. elemanın nick burada da aynı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bana sozlukten ayar filan veriyo bi de ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 eleman ayar vermeye kasmış da öyle her atıp tutanı insanlar ifşa etse bir sürü insan mağdur olur. sırf gündem'de yazılan zirilyon tane şey var gezi parkından beri benim de yazdıklarım dahil buna. şurada bir grup insan olarak bir şeyler konuşuyoruz değerlendiriyoruz tadını kaçırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 lan ne abeci adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Suraya uye alinmayaydi iyiydi, yillardir liseli cekiyoruz ceza gibi. Eksi gibi sacmasapan yere post neymis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 forgiver adam deilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Yok isin garibi ben bi iddada da bulunmadim :) su oldu bu oldu diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Kim atmışsa iyi yapmış azcık delikanlı olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hayır anlamadığım hamza, feyzayla hamit evlenmeden önce sevgililik yaşadıysa ne olmuş olay ne :S normal değil mi böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Lan olm sevgili filan da yok ,kim dedi sevgili diye? Manyakmisiniz lan sffsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi az önce ben tahlili yapıyodun? sdf. forgiver sende nasıl bi tipsin abi. niye koyuyosun ekşisözlüğe birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 auhauha çok pis R mi gelmiş nolmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 lan o ekşideki ben değilim ha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 atamıyacağın gol için kaleye topu vurmuycak mışısın demek ki linki veren ben değilim bu arada pati-rage ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ahah ne kadar karaktersiz zavallı dolu lan, şurda dönen geyiği ekşiye koymak nedir rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bi bilsem zaten hangi serefsiz oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Başlığı Mehmet Şenol ve Eren Loğoğlu'na iletim telefon ile. Gereken işlemler yapılacak. Ps: Mehmet Şenol Galatasaray Olarak googlellayabilirsiniz kim olduğunu öğrenmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 forgiver said: atamıyacağın gol için kaleye topu vurmuycak mışısın demek ki linki veren ben değilim bu arada pati-rage ler Ya sen ne diyosun abi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 kız hakkınd amayanoez gargarası yaparken iyiydi ifşa olunca hemen panik yapmışsın kaldıramayacğaın topic i en baştan açma o zaman bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamza sakin ol sen , tanımıyo seni forgiver üstüne gitme lütfen sakin ol bi sakatlık çıkmasın iyi adam özünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Hamzanın yaptığı da yanlış ama bunu ekşiye koyanın cidden amına koyim, dangalak reklam edecek siteyi, yarın öbürgün nah bulursunuz böyle ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Valla ben kiz hakkinda kotu bisey yazdigimi dusunmuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 merhaba eksisozluk. selaminaleykum hamit kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ahahahahahahahahaha http://www.quickmeme.com/img/d3/d30abcd2a4758bafc8bcb6d6fb49c4d34a3a32a8f1658203a5c28cc76e3a99aa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar