Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 diğer oyunlar gibi wowu oyna kenara at yapmayacağım için oyundna maximum grafiksel keyfi almak istiyorum. 1gb ramı yerleştirdik diyelim (2gb Ram varda bu oyun hayatta o kadarına ihtiyaç duymaz diye biliyorum yanılıyor muyum? ) Bu oyunu Tüm Grafik Ayarları en Maximumda, 4X Anti Alising ve 8X An. Filtering açıkken bu oyunu oynatabilecek en minimum ekran kartı ne. Bu ayarda direk 6800Gt x800xt PE felan demeyin bu kartlar daha çok alttaki için gibime geliyor. Mesela Asus V9999 GE alabilirim. Ama bir 6600 GT bu grafikleri sunuyorken niye fazladan gereksiz para veriyim. Birde 8x Alising ve 16X filtering de hangisi oynatır. Hoş 9600Xt mi deiştirmem gerekiyor hazır elime para geçmişken. Sizin Ekran Kartlarınız Nedir? Sistemim AMD Barton 2500+ 480 watt Thermaltake PSU MSI K7N2 Nforce 2 Board 2 tane 256 MB Twinmoss ram (2 gb olacak yakında)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 board u değiştir, pci-e olan bir board al kart olarak da 6600GT al, şu an piyasa palit var performansı çılgın. wow a fazla gelir ama o performans ehe, onun yerine anakart değiştirmeyerek 9800pro alıp daha ekonomik hale getirebilirsin ama wow dışındaki oyunlarda ve ileriye dönüklük olarak yukarıda yazan çoook daha karlı olur ;)[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 6600 gt alıyorum bende wow için... Şu an için ülkemizde pentium anakartlarını destekliyormuş pci-express hedesi... Sizce MB-Asus-P5GD1 Pro nasıl bir anakart?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 6600gt ilac gibi geldi gercekten, agpsi turkiyede satisa ciktigi zaman alicam ben de. keske daha cok param olsaydi da pci-e uyumlu bi board alip ucurabilseydim ama maalesef. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 abi aslında piyangodan fazla olmayacak miktar para çıktı bana onun için :D ASUS V9999 Gamers Edition 6800 almak istedim. (458 USD ) anakartı deiştir felan kastırır AMD 64 e geçmeden anakartı deiştireceğimi sanmıyorum. 2500+ yeter bana şimdilik. Birde paliti bende duydum da ne kadar güvenebilirim bilemiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende bütün ayarlar full anti alliasing falan hersey max da 60 civari fps ile oynuyorum 1gb infineon ram+radeon 9800pro+amd64 3000+ wow da iyi oynamak icin grafik kartindan cok ram önemli.1 gb ram ve radeon 9600 xt serisi ilede herkey max da iken 40-45 fps ile oynanabilecegine eminim[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1gb ram kesin gerekli, yoksa raidlere katılmak hayal gibi :) xrex hani yattıydın nen sende gizli gizli wow oynuyon hala demi :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Evet bende ekran kartı almayı düşünüyorum ve fazladan 512mb ram daha takıcam. Ama karar veremedim. AGP bir kart olacak. [Bu mesaj OffChu tarafından 04 Ocak 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 64 mb ATI Mobility Radeon 7000 IGP var, çalıştırır mı? Ram de 768mb kingston 333[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 oyun kasmasın yeter diyosanız su an bende 64 mb gforce2 var bu ekran kartıyla bile oynanır ama ram onemli 1 gb ram kesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yok yok 6600Gt takılmıştı aklıma vazgeçtim V9999 GE alacam ben 6800 canavar kart bide 12 pipelanın yanına kalan dier 4 ünüde açtımmı demeyin siz bendeki keyfe Gt lere bile nal toplatır 430 mhz e overclock oluyo kart HEEHHEHE[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Fiyatıda güzel ama bir an benimde aklımdan geçmedi değil. :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 P4 2.4, 3x256 DDR400 ve MSI GeForce Fx 5200 e sahip bilgisayarımla denemek icin girdigim nerdeyse boş sayılabilecek free wow serverında, yollarda giderken ortalama 20 fps alıyorum bu heralde iyi bir rakam degil, bi binaya girdigimde bu fps 60 a kadar cıkınca ve rahatlıgın farkına varınca 20 nin kotu oldugunu anladım. Acaba fps yi yukseltmek icin cidden 256 ram daha almama yeticek mi ? yoksa ekran kartını mı değiştirsem ?[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 walla p41.8 1gbddr ve gf4mx440 gibi ortalama bir aletle tüm ayarlar maximumda çok rahat oynuyorum bence wormlara virüslere falan dikkat et derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 aslında bende rahatsız olmuyorum ama kapalı bi yere giripte 60 fps nin hızını farkedince 20 fps nin ne kadarda yavas oldugunu farkettim soylediigm gibi, ama onun dısında wow oynarken arkada norton security ve norton anti virus calısıyor belki onlarında corbada tuzu vardır 20 fps almamda, ama emin olamıyorum onun icin bir bilene sormak istedim.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben laptopdan oynuyorum fx5200 var laptopda ve ekran çözünütlüğüm 1280*800 (widescreen) hiç sorun yok[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende sorun var demiyorumki, bende 1024 768 full detay rahat oynuyorum ama 20 fps az bi rakam ne kadar rahatsızlık vermesede, bunu yukseltmek icin ne yapmam lazım diye soruyorum. Zaten 3x 256 ram varken 1x daha alsam mı her seyi degiştiricek ? yada ekran kartına mı ihtiyacım var.yada nortonları mı kapamalıyım wow a girerken acaba.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 99% nortonu kapamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1gb şart mı 768 yetmez mi?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Yenerk85, 04 Ocak 2005 15:49 tarihinde demiş ki: 99% nortonu kapamalısın Evet bi arkadaşta simdi msn de benzer bi lafı değişik bi uslupla dile getirdi "norton bilsayarı nasıl s..... biliyomusun" :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ATI Radeon 9550'm var, gayet iyi bence.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ama norton monitor diye bişeyler var mı bilemiyorum, o varsa açık kalsın, hala kasıyosa kapat tabi de monitor açık kalırsa işe yarar her taraf worm virus oldu malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Nortonları kapayıpta denedim değişen bir sey olmadı ama video optionsta monitörun frame rateiyle ilgili bir kısım vardı onu kapadım yukseldi fps 25 e kadar, simdi aklıma 2 soru var, 1. Acaba free serverda deniyorum ve serverın muhtemelen makinası gucsuz oldugu icin (blizzardın makinelerine göre) bende dusuk fps veriyor 2. Su anda US serverlarında wow oyniyan arkadaşlar stormwind city sokaklarında veya elwyin forestta yururken kac fps alıyorlar acaba ? yani 25 fps ii de benmi hüsnü kuruntu yapıyorum ?[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 biri cevap versin yaw 768 ramde kasmadan raid falan yapılır mı?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 problem 3 tane mob ile gurshirken degil xx vs xx 2 guild yada avh yaparken zaten. yoksa duz ekranda bishi yok.2 buyucu blizz cakip warrior charge edip ustune warlock iserken ole olmuor o fps. Zaten olay avh de dersen o zaman full detay i unut derim ben[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar