Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Şimdi evim olan A lokasyonunda ttnet adsl mevcut lakin yaz dönemi için B lokasyonu olan aynı ilin farklı ilçelerine geçici süreyle interneti taşımak mümkünmü? Mümkünse nasıl? Hiç vınn falan demeyin işimi görmüyor, çok pahalıya geliyor. Sürekli Skype(önemli), mail, download ve oyun olayı olduğundan alternatif arıyorum. Uydunet, kablo falan yok tek çare adsl/ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 444 0 375 i arayıp soruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 il bölge müdürlüğüne gidiyorsun, hatımı taşıyacağım ben diyorsun, borcun varsa ödüyorsun sonra gelip kesiyorlar hattı. sonra gideceğin yere belli bi sürede takıyorlar hattını. max 3 güne keserler. max 1 haftada bağlarlar. tabi ben bu hat kestirme olayını gideceğim yere gitmeden biraz önce yaptırmıştım. adamlar hattı bağlamaya geldiğinde yeni yerde kimse yoktu falan. sonra kardeşim ne oynuyon bizle diye atar yedim. ki haklılardı gelcem diyip gelememiştim dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar