Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

char ıcın skıler

facundo

Öne çıkan mesajlar

kullanmadıgın skillin veya skilllerin okunu aşagıya indir
o zaman o skill düşmeye başlar diger skillinde sorun çıkarmadan artar

taming içinde 75-76 olana kadar ice island iyidir
hatta healer falan dolaşıyor orada, tame olan hayvanlarını healera saldırtırsın hem respawn için iyi olur hemde release yapmakla ugraşmamış olursun :)

bu arada template için necromancyde güzel oluyormuş
zed görmüş bir yerden onu deniyordu
summon undead spelli followersı etkilemiyor.
mesela ww+mare takılırken yanına bir kaç tanede undead yaratıyorsun yaratıklar daha çabuk ölüyor

hatta fazla skill puanı ayırabilirsen ancient wyrm yada meer eternal paragon gibi yaratıklarda çok işe yarar bence
meer eternaldan lich lord çıkıyor, ancient wyrmdende skeletal dragon
[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.

[Bu mesaj Popeye tarafından 26 Aralık 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hm abı bence bılıonuzmu napsam bırınız bana ıce ıslandın rune sını versın :P[atlantic]
sonra 75 76 yapayım ben şuan 46 ı mage ı 75 yaparım gate ııcın bakarız ozaman music ve peace den sonra ne kadar cap kalırsa ayarlarız bişiler

rune için msj ınızı beklıyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
DF diyerek Dark Fatherı kastediyorsan music ve peacein hiçbir yararı yok. onun yerine verecegin damage arttıracak bişiler al derim. 2 tane rotting calmlıcan diye 200 skill harcamaya değmez. DF dışı diyer bosslar zaten bard skillerinden etkilenmiyorlar.

[Bu mesaj Absolut tarafından 04 Ocak 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla Benim char ım O şekilde . Gate İn orda DF nin Yanına paso 2 Blade sallayınca en fazla 3 Summon Çıkıo Onlarıda Df Ölünceye Kadar Peace Te Tutuyorum Ve Ayrıyetten Blood Dungeon da Item Kasarken de Çok Rahat Oluo. Daha Hiç " hasss Keşke Eva Alsaydım " demedim.
Ki Df De Tek Başıma Bu Charla 2 3 Tur Atabiliyorum.(DF nin Arksına 2 Blade At Dedim Ya , Eğer EThereal Horse UN varsa Yoksa Nİghtmare Al Summonları Kestirirsin ama Bu sefer Summon Sayısı 8 - 9 A çıkıyor Eğer Bu Char I KAsarsan Tavsiye OLsun Sana)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...