facundo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 beyler tame acdım sızce dıer skıler neler olsun bırz yardım cı olursanız sevinırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Tame Lore Vet Music Peace Geiri keyfine baglı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 şole bişi dusundum ben tame lore vet mage eva medi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 peace almazsan isin tanrı ya havale eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 :P peki şole yapak abı bana mage lı tame lı bı char cıkarak ozaman :P soleyın bır 2 alternatıv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Tame, Lore, Peace , Music, Vet Mage, medi(120 lik skillere geçince düşürülecek kısım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 abı gercekden bu tame zor artıor :P once music ı gelıştırecem sonra dıerlerını yavaş yaaş gelışır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 skill cap 700 oldu teach edemı yorum napmak lazım sızce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kullanmadıgın skillin veya skilllerin okunu aşagıya indir o zaman o skill düşmeye başlar diger skillinde sorun çıkarmadan artar taming içinde 75-76 olana kadar ice island iyidir hatta healer falan dolaşıyor orada, tame olan hayvanlarını healera saldırtırsın hem respawn için iyi olur hemde release yapmakla ugraşmamış olursun :) bu arada template için necromancyde güzel oluyormuş zed görmüş bir yerden onu deniyordu summon undead spelli followersı etkilemiyor. mesela ww+mare takılırken yanına bir kaç tanede undead yaratıyorsun yaratıklar daha çabuk ölüyor hatta fazla skill puanı ayırabilirsen ancient wyrm yada meer eternal paragon gibi yaratıklarda çok işe yarar bence meer eternaldan lich lord çıkıyor, ancient wyrmdende skeletal dragon [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. [Bu mesaj Popeye tarafından 26 Aralık 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hm abı bence bılıonuzmu napsam bırınız bana ıce ıslandın rune sını versın :P[atlantic] sonra 75 76 yapayım ben şuan 46 ı mage ı 75 yaparım gate ııcın bakarız ozaman music ve peace den sonra ne kadar cap kalırsa ayarlarız bişiler rune için msj ınızı beklıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 beyler şımdı bız necro yapıyorum ıyı de necromanger teach edılmesı mumkun mu ? ben charı acarken necro acmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 umbra'ya gidersen oradaki npclerden ögrenebilirsin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 saolun arkdaş lar oyunda 1 2 player bana yardımcı oldu :P arkadaş lar bişeyu soreayım ben oyund ahıc pk gormedım :P pk yokmu sereverde yoksa olması mı yasak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 + olarak lrc mı ole bişey vardı reg gıtmemesı ıcın ıcınızde bırın de bole bı set varmı %50 nın yukarısı olursa hemen gelıştırıp veırırıım gerı sorun olmaz o 24 saat acık pc ım yardım larınızsı beklıyorum :P[atlantic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bende bir set olacak ama %100 değil tam olarak genede işini görür. PKlar Fel kısmında oyununda yani moongateden girince Fel şehirlerine gitmen lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 absolut bana ne zman setı verebılırsın gm ede bılene kadar msn veyaz ıcq ku vrmı sana ulaşa bıleceyım ? tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 beyler %100 lrc olan bı set verdı oyund adamın bırı :P 2mızınde nıckı aynı ıdı yardım edı bıraz şuan 28 necro var hangı buyuler ıle kasılır bıde gemi ıle kasma yontemı vardı o nasıl olur anlatırmısınız gemi sonsuzlua gıderken kasılıo du bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bu necromanger ss de ıstıomuş :P yaw yer kalmadı music le pace making e napacayık :P necro kasmaya başlıorum ben artık peace makşng sız mı yapsak bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 şuan durum şole tame lore vet necro ss 75 mage bunların toplamı kac olursa gerıye kanalı bakacayım artık bunlarla ıdare edmek zorundyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d2aa5xx6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Eğer Sadece DF için istiyorsan Char ı Tame Lore Vet Mage Medit Music Peace (Psleri Meditten Kıs. 120 Peace yap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 DF diyerek Dark Fatherı kastediyorsan music ve peacein hiçbir yararı yok. onun yerine verecegin damage arttıracak bişiler al derim. 2 tane rotting calmlıcan diye 200 skill harcamaya değmez. DF dışı diyer bosslar zaten bard skillerinden etkilenmiyorlar. [Bu mesaj Absolut tarafından 04 Ocak 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d2aa5xx6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 walla Benim char ım O şekilde . Gate İn orda DF nin Yanına paso 2 Blade sallayınca en fazla 3 Summon Çıkıo Onlarıda Df Ölünceye Kadar Peace Te Tutuyorum Ve Ayrıyetten Blood Dungeon da Item Kasarken de Çok Rahat Oluo. Daha Hiç " hasss Keşke Eva Alsaydım " demedim. Ki Df De Tek Başıma Bu Charla 2 3 Tur Atabiliyorum.(DF nin Arksına 2 Blade At Dedim Ya , Eğer EThereal Horse UN varsa Yoksa Nİghtmare Al Summonları Kestirirsin ama Bu sefer Summon Sayısı 8 - 9 A çıkıyor Eğer Bu Char I KAsarsan Tavsiye OLsun Sana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar