Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ~ işaret konusu şurada konuşulmuştu galiba. http://forum.paticik.com/read.php?3,7331778 yok ne özgünlüğü allasen, şurada epitopu 100 kişiyiz galiba. öyle adet gelenek örf gibi, yaşatıyoruz. hakkiyendi; ilk kazık kariyerime cihangirde 2 tabak düz makarnaya 120 lira vererek başladım. sene 2010. imamizer; valahi bende başlayacağım. kendi kendimi heveslendirdim ama du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 grego paticiğe gelmiş en elit adamlardan. grego'ya laf söyletmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 hepimiz pokemon olsak grego psyduck olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben ash olurdum batak atardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ~ beni pokelediniz madem, kendinize de bişe yakıştırın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Black-ice said: grego paticiğe gelmiş en elit adamlardan. grego'ya laf söyletmem. ~ ironiyse darılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pontipati said: ben ash olurdum batak atardık weezing olurdun sen hep depresif ve mutsuzsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Black-ice said: grego paticiğe gelmiş en elit adamlardan. grego'ya laf söyletmem. Kötü bişey demedik canım. Biz de severek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pontipati said: ben ash olurdum batak atardık of çok müthiş espri yapmıştım gören olmadı sanırım kızlar pm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Grego said: Black-ice said: grego paticiğe gelmiş en elit adamlardan. grego'ya laf söyletmem. ~ ironiyse darılırım yok abi ne ironisi. şu web siteni bir imzana falan koy da girip çizimlerini tekrar takdir edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Black-ice said: Grego said: Black-ice said: grego paticiğe gelmiş en elit adamlardan. grego'ya laf söyletmem. ~ ironiyse darılırım yok abi ne ironisi. şu web siteni bir imzana falan koy da girip çizimlerini tekrar takdir edeyim. ~ haa o mesele. şimdi reklama girer ya. sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Biyik said: pontipati said: ben ash olurdum batak atardık weezing olurdun sen hep depresif ve mutsuzsun jigglypuff olsaydın ben machamp olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Grego said: ~ haa o mesele. şimdi reklama girer ya. sağolasın girsin girsin, biz de bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pontipati said: Biyik said: pontipati said: ben ash olurdum batak atardık weezing olurdun sen hep depresif ve mutsuzsun jigglypuff olsaydın ben machamp olurdum evet ben jigglypuff olabilirim iyi akıl ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 machamp maymun olan mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kaslı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 • koyusiyah.co ya alalım o zaman sizi. yeri gelmişken her türlü eleştiri alınır. ayrıcı o pokemon olayını google öğrenebildim. valahi benziyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 seni de biraz övdüler hemen imzada gregor samsa'ya bağlanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ~ imza sabit, benim bu mesaja imza ekle algoritmam biraz karışık. şimdi anlatıp kafa karıştırmayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 biz burada komikli sakali imzalari severiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kenan yarar'dan etkilenme var mı çizimlerinde? kötü anlamda söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 gregor mendel e bağladı şimdi de işler karışık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ~ valahi olabilir etkilenmişimdir heralde. ama dediğim gibi karışık şimdi o işler jkbfh * ciddi yorum; hepsi ergenlikten kalma, o yüzden biraz benzemiş olabilir. gerçi o adamın hikayeleri hep çizimlerinden daha iyi gibi gelmiştir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 aquila said: biz burada komikli sakali imzalari severiz. ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bu herif gerçekten garipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar