togi92 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya bu yazar hakkında turkce bilgi bulmam mumkunmu mumkunse nereden bualbilirim :?:[signature][hline]________________________ »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Arama yapsaydın birazda olsa pat diye buraya actin. Belkide aradin bulamadin. Neyse Buraya Tikla derim..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Mayh3m, 04 Ocak 2005 14:54 tarihinde demiş ki: Arama yapsaydın birazda olsa pat diye buraya actin. Belkide aradin bulamadin. Neyse Buraya Tikla derim.. keşke turkce bilgi bualbilseydim orda :([signature][hline]________________________ »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Keşke dc++ Kullanabilsen yada Kullansan.. Turk hublarinda buldum[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya site bilmiyorsan neden uzatıyorsun mayh3m[signature][hline]________________________ »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Site bilmiyorum ama dc++ biliyorum ve aradım orada buldum oradanda sana adres veremiyecegime göre sana yukardaki postumda dc++ kullanmani tavsiye etmis oluyorum. Bunu anlamayıp neden öyle post atiyorsun togicim ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 okulda yok ki :)[signature][hline]________________________ »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 "ve Tanrı google.com.tr yi yarattı..." Matta 93[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 http://www.harrypotter.gen.tr/root/rowling.asp?&dil=1&Renk=0466A4 google'da 5 saniyelik arama sonucunda rastgele baktığım bir sayfa.[signature][hline]rtc Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 demekki aramaya inanmaliymisiz :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 fun siteleri var Aslinda kendi sitesinden bak derdim ama turkce istiyosun HP kitaplarının arkasında turkce icerikli birkac adres olması lazım Sanıyorum birtasi böyle birşeydi ve 1 tane de boyle vardı galiba[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 fun değil fan[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Takıla takıla buna mı takıldın? Cok ozur dilerim tum pati ailesinden :D[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 önemli değil bir daha olmasın.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.