Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Polonya'ya 2,5kglık bir kargo göndereceğim ve PTT'de 2 adet gönderi şekli seçeneği var sanırım, biri APG diğeri Turpex. Turpex ile 116tl tutan gönderi APG ile 84tl tutuyor, gönderi kısmındaki memur "daha güvenilir, daha çabuk" bilmemne diye Turpex'i tavsiye etti. APG acele posta servisi ise Turpex neden ondan daha çabuk gidiyor? NPC'lerle mantıklı iletişim kuramıyorum ben, bir de size sorayım dedim: İkisi arasından hangisini tercih edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ptt tercih etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 apg gönder, ptt çok iyi yurtdışı gönderide çok da ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilekcifatih Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 PTT yurtdışı kargo detaylı bilgiler için buradan kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 (düzenlendi) turpex gönder, benim de 2.5kg gönderim vardı hemen hemen aynı tuttu ve 2 günde vardı. bak burda daha 2 gün önce açtılar konusunu https://forum.paticik.com/topic/8993126-ptt-kargonun-baya-iyi-olmasi/ Ağustos 8, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Turpex bildiğin DHL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar