Horrible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ben yazmadım bi arkadasın saçmalıklar defterinden alıntı :) Not: Kimse bunu böle edebi bi şiir fln olarak görmesin son derece saçma bir şiimrdir :) Ben okuduğumda gülmüştüm o yüsden yazıorum :P GEBER Bir gün beni aldatırsan eğer, Sevgimin bittiğini bil yeter Seni seviyorum dersen eğer, Yalan söylediğin için geber! Bir maceraydı dersen eğer, İnanmadığımı bil yeter Bir başkasıyla gezersen eğer, Elin onun eline değdiği an geber! Beni Unutursan sdevgilim eğer, Sende unutulduğunu bil yeter Mutluluğu hayal edersen eğer Ona ulaşamadan geber! Sensiz gidiyorum dersen eğer sensizde yaşandığını bilk yere Son kez veda ediyorum dersen eğer Muradına eremeden geber! Pişman olupta dönersen eğer Seni affettiğimi bil yeter Gel eskisi gibi olalım dersen eğer Kalbim senindir Geberme artık yeter![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 öh abi ya biraz sakin olun geber ne dmk :D Allah cezanı verecek versin fln de bari ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Signtech Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ahah :) güsel ne diyelim :D[signature][hline]Kim demiş sarhoşluk kötüdür diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim... Signtech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 aslında bu şiiri sevgiline babaannen,deden,anneannen filan okuyacak...zira onlar beddua konusunda daha uzmanlar...bak o zaman sevgilin nasıl da geri dönüyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Geberme artık yeter kısmına kadar bayılarak okudum. Ne güzel bir şey ya bu! Helal olsun sana. Bayıldım.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 harbi güzelim şiire sı.mışlar son mısrada[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 çok güzel ama en sonra taviz vermiş olmamış :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Batırması yaw, ben çok sevdim sonunu da :) İlla yerin dibine batırmak zorunda değil ya! Şair, yaşama dair bir mesaj verilmek istemiş :p[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu şiir bana şu lafı hatırlattı: İki gül al biri kırmızı biri beyaz...eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun...eğer sen beni aldatırsan...cümle alem g..... koysun.! :D[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mandooo yarıldım bu lafa ahahah :) Bu arada şiiri ben yazmadım arkadaslar daha öncede belirtmiştim.Kimin yazdığınıda bilmiorum...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Demişsin ki: "Not: Kimse bunu böle edebi bi şiir fln olarak görmesin son derece saçma bir şiimrdir Ben okuduğumda gülmüştüm o yüsden yazıorum :" e ben de "...son derece saçma bir şiimrdir..." bölümünden "son derece saçma bir şiirimdir" anladım. Senin zannettiydim. Ama kiminse çok beğendik. Yaratıcı ve ruhunu katarak yazmış :)[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ehehe çok güzel ya helal kim yazdıysa, kim bulduysa :)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Horrible, 26 Aralık 2004 00:30 tarihinde demiş ki: ....... Pişman olupta dönersen eğer Seni affettiğimi bil yeter Gel eskisi gibi olalım dersen eğer Kalbim senindir Geberme artık yeter! Burasi Cok Guzelmis : ) Neden Hep Kendimizi Dusunuyoruz : )[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Waaaaa?! Çok güzel olmuş! Tebrik ediyorum arkadaşım... Saçma şiirimdi güldüm felan deme, bence çok duygulu ve komikti... Herşeyi birarada hissedince daha güsel oluo... :D Ben severim böle şiirleri... Hem neye göre edebiymiş? Bişe hissediosan yada düşünüyorsan birşey okuduğunda o zaten edebi düzeyde olmuştur... Ben gülümsedim yani, "oh geber!" derken içim bile raatladı, en sonun da da artik geberme yeter demen çok duygusaldı bence :) Çok şirin olmuş şiirin, tebrikler, benden bu kadar, artık yeter :D[signature][hline]:) pati izi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Horrible, 26 Aralık 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Ben yazmadım bi arkadasın saçmalıklar defterinden alıntı :) Not: Kimse bunu böle edebi bi şiir fln olarak görmesin son derece saçma bir şiimrdir :) Ben okuduğumda gülmüştüm o yüsden yazıorum :P GEBER Bir gün beni aldatırsan eğer, Sevgimin bittiğini bil yeter Seni seviyorum dersen eğer, Yalan söylediğin için geber! Bir maceraydı dersen eğer, İnanmadığımı bil yeter Bir başkasıyla gezersen eğer, Elin onun eline değdiği an geber! Beni Unutursan sdevgilim eğer, Sende unutulduğunu bil yeter Mutluluğu hayal edersen eğer Ona ulaşamadan geber! Sensiz gidiyorum dersen eğer sensizde yaşandığını bilk yere Son kez veda ediyorum dersen eğer Muradına eremeden geber! Pişman olupta dönersen eğer Seni affettiğimi bil yeter Gel eskisi gibi olalım dersen eğer Kalbim senindir Geberme artık yeter! :lol: içindeki nefreti dökmüş[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sana tek kelimeyle helal olsun diyorum. affet ama şu geber kelimesini kullanmamalıydın anladın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar