Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Bu ameliyatı olmuş olan var mı? Yarın tahlilleri vereceğim, takribi ne zaman ameliyata alırlar ve ameliyat olduktan sonra ne kadar süre içinde iyileşiyor? (Bi de hem geniz eti, hem de bi tarafındaki kemikte biraz yamukluk var nefes almamı zorlaştırıyor, ikisini aynı anda yaparlar mı yoksa birini halledip iyileştikten sonra diğer ameliyatı mı yaparlar?) Not: Araştırma hastanesinde olacağım ameliyatı. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Doktorun foruma üye galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Aynı anda oluyor ameliyatlar. Koku duyusunu kaybetme riskini, geri gelse bile %100 olmama ihtimalini ve ileride estetik ameliyat olma şansını azaltmasını (burnundan memnunsan bile kaza sonucu dismorph olması ihtimalini düşün) göz önünde bulundur. Benim gibi doktor müsvettesi insafsız bir dombiliye denk gelirsen bunları atlayabilir diye söylüyorum. Geniz eti değil de septoplasti için diyorum bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 12 sene önce olmuştum, o zaman bile süper kolaydı. Gittim narkozcu gördü hmm ok dedi, gün verdiler 1 hafta içinde olmuştum galiba. O zaman nedense çok korkarak girmiştim ameliyata, narkozdan uyanınca her yerim kaskatıydı, acıyordu kaslarım. Bide etin alınması sırasında akan kan direk mideye gidiyor herhalde. Ameliyattan sonra çok midem bulanmıştı, sonra bi istifra ettim, kan gelmişti biraz sonra rahatladım. İyileşme süreci dediğin 3 gündü o zaman. Aynı gün çıkmıştım hastaneden. 3 gün işte yutkunurken biraz farkettiriyordu. İlk gün sadece sıvı gıda tüketiyosun ama. En azından o zaman öyleydi. Faydasını çok gördüm ben. Acayip rahatlamıştım direk otrivin kullanımı sıfıra inmişti. Burunla ilgili biçok ameliyat kombine yapılabiliyor bu arada. Diğer problemi de çıkarırlar aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Süper eğer ikisi bi anda olabiliyorsa. Koku duyusunu kaybeder miyim ya harbiden. Gerçi şu anki durumdan ne kadar kötü olabilir ki, bi hapşurmaya başlıyorum rahat 20 defa peşpeşe (alerjim de var) ve ardından gün boyun burun tıkalı. Zaten kokuları alamıyordum pek. Bi de doktor iki gün yatarsın dedi, hiç yatmak istemiyorum aslına bakarsanız ama elden bi şey gelmez. Bi de sormak istediğim son olarak, cidden ameliyata çırılçıplak mı giriyoruz, üzerimizde önlükvari dalga ile. Ay ben utanırım shjkaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Abi en kötü olasılığı yazmış adam direk. Ben bu amilyatların hepsini ve daha fazlasını oldum. Çok keyifli, narkozdan kafa bir dünya uyanıyorsun. Herkes bir ilgi yumağı, ne istesen yapıyorlar. Hastane yemeklerini de seviyorum ben. İlk kez işte 8 yaşında geniz eti, burun ve kulak zarı amilyatı oldum kombine; 20 sene falan geçti üstünden şaka maka, o zaman bile lay lay lom'du yani. Doktorum da hala kart atar doğumgünümde falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 konu farklı ama thermal welding yöntemi ile bademcik ameliyatı olan ya da tanıdığı olan var mı?iyilşeme süreci ne kadar oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Önce masaya yatırıyorlar sonra kurbanlık koyun keser gibi boğazını boydan boya yarıyorlar kan böle oluk oluk akıyor. Boğaz açılınca böle pıçakla balık kılçığı ayıklar gibi girişiyorlar bademciğe falan. İş bitince gırtlağı dikip gönderiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 O kıl dönmesi ameliyatı ve boğazı yarmıyorlar onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 İyi ya içime su serpildi, teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar