karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Uzaklaştırılırmıyım? Hadi uzaklaştırılmadım diyelim yarın öbürgün bi bakkala gidip yarım ekmek arası kavurma istediğinde demezler mi(burayı sonradan ayırdım) hani senin topicin nerde diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 mi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ulan bende diyorum nerde yanlış yapıyorum, cevabımı aldım tşkrler silebilirsiniz, silebilsem kendim silecektim beni op yapın pls @ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 İmzanız çok güzelmiş, tanışabilirmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ay cnm ya :s ekle hemen icq: 09005465643166566.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bu okan dönekülgen templateini yıllar sonra bilinçaltımdan sökercesine çıkardığınız için de abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 civciv hadi ben anlaşılamıyorum diyelim, ben seni hiç anlamadım hangi template, okanla ne ilgisi var? ne dolap dönüyor burada? nolur anlat yoksa uyuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 troll değilsen anlatıcam panpa yoksa çok üşeniyorum. rehavet çöktü mmmmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 tmm trollüm vazgeçtim uyurum herhalde sağol yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bu konuyu kitleyip banlasanıza şunları ya. çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bence sen daha kötüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar