Arkadas_net_cafe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu national point neye yarıyo? bildigim kadarıyla pelerin için lazım ama nerden dolduracagız satan bi yer war ama çok pahalı. yaratık keserek toplayamz mıyız? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hic bir ise yaramıyor.....[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 evet yaramıyo dostum kasma kendını,bende sıfır mesela bi ise yarasa ben milyon yapmıstım coktan :tebrikz: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yaramaz mı bana haz veriyor sadece bu ise yarıyor.HAz iste ne kadar coksa okadar iyi oyuncusun misali bi durum kisiden kisiye degisiyor;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Dalga gecmistim zaten ama neyse :-p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Cz de vra 1-2 yaratık onlar veriyor. İsimlerini hatırlamıyorum. Ama clan lideri falan değilsen ve lvl düşükse pek bi anlamı yok.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Riote onun adi .. Artross danda Np cikar. KS yapabilirsin :P ayni zamanda guzel itemlerde duser biliginize..En baba itemler Cz de duser abbys falan hikaye.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.