Arkadas_net_cafe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu national point neye yarıyo? bildigim kadarıyla pelerin için lazım ama nerden dolduracagız satan bi yer war ama çok pahalı. yaratık keserek toplayamz mıyız?
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hic bir ise yaramıyor.....[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 evet yaramıyo dostum kasma kendını,bende sıfır mesela bi ise yarasa ben milyon yapmıstım coktan :tebrikz:
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yaramaz mı bana haz veriyor sadece bu ise yarıyor.HAz iste ne kadar coksa okadar iyi oyuncusun misali bi durum kisiden kisiye degisiyor;)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Cz de vra 1-2 yaratık onlar veriyor. İsimlerini hatırlamıyorum. Ama clan lideri falan değilsen ve lvl düşükse pek bi anlamı yok.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Riote onun adi .. Artross danda Np cikar. KS yapabilirsin :P ayni zamanda guzel itemlerde duser biliginize..En baba itemler Cz de duser abbys falan hikaye..
Öne çıkan mesajlar