Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 selam şimdi işyerinde 5-6 tane bağlantı var hepsine sorunsuz bağlanıyorum ama en hızlı olana pcden bağlanırken VPN açıyor ve o şekilde bağlanıyor.vpn kapatınca bağlantı hatası veriyor(ünlem çıkıyor sınırlı erişim,internet bağlandı ama bağlantı yok falan diyor kısacası kullanamıyorum.)ama baska tablet telefonla bağlanınca bi sıkıntı yok,VPNle bağlanınca da pek sorun yok aslında yani 20-30ms 3 basamağa çıkıyor ama oyun moyun oynamak için pek ideal değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ben anlamadım. Evdeki PC'den şirketine VPN yapıyorsun. VPN bağlantısını kapattıktan sonra evdeki internetin mi gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 evde sorun yok. iş yerinde var hızlı olana bağlanınca otomatik vpn açıyor o kadar da hızlı olmuyor tabi. açılmasın istiyorum(sildim,inaktif ettim gene bağlanmadı asd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar