raider Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Dwarfların dili hakkkında sözlük nereden bulabilirim acaba? Bilen varsa Link versin acele :D[signature][hline]Nickim'den nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 rusça ya da norska kullanabilirsin bence... almanca bile olur. [signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. [Bu mesaj Grudge tarafından 31 Aralık 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 races of stone kitabında birçok dwarf dilinden kelimeler bulabilirsin.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bulamazsin, biz ona buna öğretmiyoruz Khazul'u, üstüne kitaplarda yazmıyoruzki cüceler dışında kimse ögrenmesin, sadece en guvendiklerimize anlatırız. Sen ancak savaş naralarından falan duyarsın khazul'u. (lotr da böyledir bu)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Alm. biçilmiş kaftan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 almancada harflerin okunuşu çok kısa...cücedilinde harfler uzatıla uzata okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bol bol z kullanılıyosanırım aha bak khazul, delzoun....[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Keliminin başındaki sesize ve devamındaki ünlerde baskı var mesela Khazul gibi Kelimelerin arasını acıyoruz taen tane okuyoruz baruk khazad derken ulama falan gibi fansatik şeuyler yapmıyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Aslında bir zamanlar bir sözlük gibi birşey bulmuşdum.cok kullanılan bir kaç sözcük vardı...[signature][hline]Nickim'den nefret ediyorum... [Bu mesaj raider tarafından 04 Ocak 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar